Novinka Sledujte březnové State of Play od 23:00 zde

Sledujte březnové State of Play od 23:00 zde

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Přibližně 20minutová akce se zaměří na hry od japonských vydavatelů.

Reklama

Čekali jsme dlouho, ale je to tady. Společnost Sony oznámila další, velmi očekávanou akci State of Play. Mluví se o ní už několik měsíců a různí insideři v čele s Tomem Hendersonem o této prezentaci prohlašovali, že je to ta, na kterou všichni čekáme. Svou délkou ale překvapí spíš nemile, očekávat máme pouze 20 minut.

Akce proběhne už ve středu 9. března. Budete ji moct sledovat od 23:00 našeho času na Twitchi či YouTube. Sony láká na nová oznámení i aktualizace pro tituly na PS4 i PS5. Speciálně se pak zaměří na japonské vydavatele, ale dojde i na studia z jiných koutů světa.

Pokud jde o nějaké tipy, co bychom mohli vidět, tak poměrně realisticky vypadá plnohodnotné představení již v červnu oznámeného DLC pro Resident Evil Village, případně ukázka nedávno potvrzených next-gen verzí RE2, RE3 a RE7. Naopak méně pravděpodobné už by bylo oznámení remaku čtvrtého dílu, to si zřejmě vývojáři nechají na větší akci. Možná se dočkáme i DLC pro Returnal, o němž se spekuluje už několik měsíců, a vyloučit samozřejmě nemůžeme ani nový trailer na Final Fantasy XVI.

A co od State of Play čekáte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama