Sledujte necelou hodinu z hraní RPG titulu Vampyr
Vampyr Novinka Sledujte necelou hodinu z hraní RPG titulu Vampyr

Sledujte necelou hodinu z hraní RPG titulu Vampyr

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Uvidíte a dozvíte se spoustu zajímavostí. Věděli jste, že jednotlivé okrsky budete moci navždy ztratit?

Reklama

Dva vývojáři z francouzského studia DONTNOD Entertainment si sedli ke kameře a mikrofonu a rozhodli se hráčům představit svůj nadcházející RPG titul Vampyr. Vyjde již 5. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Díky tomu se můžete podívat na necelou hodinu z hraní s jejich komentářem.

Stream začal zhruba šest hodin po začátku hry. Hráč je v příběhu již dál a tvůrci jsou schopnosti ukázat několik systémů, které ve Vampyr hrají velmi důležitou roli, budou ovlivňovat svět okolo vás i samotného hlavního hrdinu. Důležité je, že můžete zabít libovolného občana temného Londýna, vysát mu krev a získat důležité zkušeností body pro další vývoj/vylepšování. Protagonista Jonathan Reid je ale zároveň doktor, proto můžete nemocné/zraněné ošetřit a vyléčit, což prospívat situaci v jednotlivých okrscích Londýna (celkem jsou čtyři).

Své útoky na občany byste si měli vždy pořádně rozmyslet. Když budete v jedné části příliš často útočit na nebohé obyvatelstvo, tak se lidé budou bát, budou ostražití atd. Tento systém ovlivňuje počet mrtvých, nemocných a zdravých občanů. Pokud stav klesne pod kritickou hranici, celá lokalita bude navždy ztracena (převezme jí nepřítel) a ze světa zmizí všechny obchody a úkoly od lidí z tohoto okresu. Zajímavé je, že i přes ztrátu všech okrsků můžete dokončit hlavní příběhovou část, ačkoliv za bezohlednost budete po právu odměněni, tak jak si zasloužíte.

Vampyr předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama