Sledujte Nintendo Direct Mini: Partner Showcase
Novinka Sledujte Nintendo Direct Mini: Partner Showcase

Sledujte Nintendo Direct Mini: Partner Showcase

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Nintendo Switch Switch

Na dnešní odpoledne připravilo Nintendo prezentaci dříve ohlášených her pro Switch.

Reklama

Nintendo na poslední chvíli oznámilo speciální vysílání pořadu Nintendo Direct Mini s podtitulem Partner Showcase, které proběhne dnes 20. července 2020 v 7:00 PT/10:00 ET/13:00 SEČ, tedy v 16:00 našeho času. Má jít o krátký, předem připravený segment od "vývojářů a vydavatelů", kteří s Nintendem spolupracují.

O této o prezentaci pro Nintendo Switch bylo potvrzeno jen několik drobností. Jelikož jde vlastně o první podobný pořad, bude se zabývat pouze "dříve ohlášenými hrami". Půjde o předpřipravený záznam a nikoli klasický živý stream. Bude to také první segment z nové série zaměřené jen na partnery společnosti Nintendo.

Ve své podstatě jde ale o druhou prezentaci, která spadá pod štítek Nintendo Direct Mini. Předchozí Nintendo Direct Mini byl odvysílán 26. března 2020 a byla na něm odhalena celá řady her od 2K jako je BioShock: The Collection, Borderlands Legendary Collection a XCOM 2. Také byla představena Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics, některé Star Wars hry a aktualizace pro Animal Crossing: New Horizons a Ring Fit Adventure. Zároveň jsme zde poprvé slyšeli o nové postavě pro ARMS Super Smash Bros. Ultimate. Hned po této prezentaci vyšlo také demo Bravely Default II.

Prezentaci můžete sledovat na oficiálním YouTube účtu Nintenda.

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama