Sledujte povedený filmeček z Dying Light
Dying Light Novinka Sledujte povedený filmeček z Dying Light

Sledujte povedený filmeček z Dying Light

Michal Burian

Michal Burian

25

To je ta akce se zombíky od tvůrců Dead Island odehrávající se ve městečku, kde budete skákat přes střechy podobně jako v Mirror's Edge.

Reklama

Techland před začátkem výstavy E3 zveřejnil velmi povedený filmeček z jejich připravovaného projektu nazvaného Dying Light. Ve zkratce jde o akci z pohledu první osoby, která vás zavede do zombíky zamořeného městečka, které by jako z oka vypadlo maloměstům v Jižní Americe. Výhodou však bude, že se nemusíte bát vyjít na ulici. Jednoduše někudy vylezete na střechu a budete si spokojeně zpívat "I'm still alive", dokud nenarazíte na díru ve střeše.

Přes den budete muset hledat a sbírat jídlo, pití, teplé oblečení a zbraně, abyste se měli čím bránit. V noci se totiž ze zombie občanů stanou nenažrané a agresivní nestvůry, před kterými vás ani ta střecha neuchrání, a budete se muset plížit. Je dost možné, že se v noci objeví ještě někdo další, kdo bude lovit zombíky - a vás, samozřejmě. Ano, říkáte si dobře, ve hře bude dynamické střídání dne a noci.

Dying Light je naplánované na příští rok pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a Xbox 360. Více už v naší předešlé novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama