Sledujte přímý přenos představení Battlefieldu V
Battlefield V Novinka Sledujte přímý přenos představení Battlefieldu V

Sledujte přímý přenos představení Battlefieldu V

Michal Burian

Michal Burian

28
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dnes ve 22:00. Plus deset důvodů, proč stream sledovat.

Reklama

Dnes ve 22:00 našeho času skončí všelijaké spekulace, dohady a bude jasno o tom, jaký Battlefield nás letos vlastně čeká. Víme, že ve švédském studiu DICE mu přezdívají Battlefield V, což by mohl být dokonce oficiální název a tím pádem by se mohlo jednat o Vietnam. Z teaseru, jenž pochází z multiplayeru, to vypadá zase na druhou světovou válku. Tak uvidíme.

Jeff-Landa vás deseti důvody láká k tomu, abyste stream dnes večer sledovali. Přesvědčí vás? Jeho deset důvodů naleznete pod videi.

1. Nový Battlefield…

Zbrusu nový, a přesto povědomý herní zážitek – to je nový Battlefield, kde žádná bitva není stejná a válka dostává nečekanou tvář na různorodých válečných frontách. Objevte nové výzvy, které navždy změní válku.

2. …v nových kulisách

Battlefield 1 hráčům přinesl autentickou atmosféru první světové války, kde se rodilo moderní válečnictví. Ale nový Battlefield ovládne zcela jiné fronty. Během přímého přenosu hráči uvidí, jak důkladně bude DICE k novému prostředí přistupovat.

3. Informace přímo od vývojářů Battlefieldu V

Nalaďte si nás kvůli Trevoru Noahovi, zůstaňte s námi kvůli vývojářům. Vizi pro Battlefield V vám představí členové DICE senior producent Andreas Morell, senior producent Lars Gustavsson a ředitel pro herní design Daniel Berlin.

4. Neviděné okamžiky z multiplayeru

Je samo sebou, že rozsáhlé bitvy více hráčů nebudou v příštím Battlefieldu chybět – ale Battlefield V opět překoná všechna vaše očekávání. Připravte se na online bitvy rozložené do více map a režimů, které vám nabídnou ještě větší rozmanitost nezapomenutelných okamžiků.

5. Nesrovnatelný vizuál a zvuky

Battlefield si vždy zakládal na podmanivém, kvalitně zpracovaném prostředí, a Battlefield V se v tomto ohledu nijak neliší. Nalaďte si nás a buďte mezi prvními, kdo spatří ohromující herní prostředí, které již brzy přivítá nové hráče.

6. Nové režimy a zážitky

Oblíbené Operace z Battlefieldu 1 vám daly příležitost vydávat se do epických bitev na více mapách. Najdete tento týmový režim i v novém Battlefieldu? To se dozvíte v přímém přenosu!

7. Změny herního systému

Nechceme dělat sólokapra z vlastního pořadu, ale už teď můžete vsadit svoji oblíbenou zbraň z Battlefieldu 1, že změny v tomto ohledu se skutečně chystají. V podstatě doporučujeme během přímého představení s odhalením Battlefieldu V ani nedýchat.

8. Trevor Noah

Tento komik a moderátor Daily Show je nejen vášnivým hráčem, ale i obránce počítačových her. Vtipný, inteligentní, má rád videohry? Jsme přesvědčeni, že nikoho lepšího, než je tato jihoafrická hvězda, bychom na moderování přímého přenosu nenašli.

9. Návrat válečných příběhů

DICE věří v sílu online režimu i kampaně pro jednoho hráče a během pořadu se dozvíte více právě o návratu oblíbených válečných příběhů. Těšte se na působivá dramata v nových kulisách.

10. Odpovědi na všechny spekulace

Nedávný hon na Easter eggs Battlefieldu udělal z většiny hráčů neúnavné detektivy. Máte doma tabuli pokrytou morseovkou? Máte v historii vyhledávání samé bílé koně? Jak blízko jste se dostali k pravdě o Battlefieldu V? To zjistíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama