Dead Space Remake Novinka Sledujte stream o sound designu v remaku Dead Space od 19:00 zde

Sledujte stream o sound designu v remaku Dead Space od 19:00 zde

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Předělávka slavného survival hororu se ukáže po víc než 6 měsících.

Reklama

Aktualizace:

O den později vývojáři oznámili, že se páteční stream zaměří na audio stránku hry. Doporučují proto použít při sledování sluchátka.

Původní zpráva:

Série Dead Space byla záležitostí předminulé generace konzolí, tedy Xboxu 360 a PlayStation 3. Po vydání nepříliš úspěšného třetího dílu a následném rozpuštění studia Visceral Games, jež celé značce vdechlo život, to již vypadalo, že se společnost Electronic Arts se sérií nadobro rozloučila.

Proto bylo velmi milým překvapením, když se různé úniky a náznaky potenciálního návratu zhmotnily na loňském EA Play Live, kde jsme se dočkali oficiálního oznámení remaku prvního dílu Dead Space, na němž pracují Motive Studios, autoři Star Wars: Squadrons. Hned o měsíc později jsme se dočkali prvního vývojářeského streamu, kdy jsme mohli vidět záběry z velmi rané verze hry. A nyní, po více než po půl roce, vývojáři oznámili další stream, ve kterém nám zase představí víc.

Co přesně, na to si budeme muset počkat do pátku 11. března, přenos začíná v 19:00 a sledovat ho můžete na YouTube. Vývojáři nás sice lákají krátkou ukázkou, kterou si máme pečlivě poslechnout, abychom se dozvěděli, co ve vysílání uvidíme. V době psaní článku se však zpráva zatím nikomu nepodařila rozklíčovat. I tak je jisté, že se máme na co těšit, a bude rozhodně zajímavé sledovat, jak se hra od posledního streamu proměnila.

Dead Space Remake míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama