Slovenské studio Pixel Federation expanduje do České republiky
Novinka Slovenské studio Pixel Federation expanduje do České republiky

Slovenské studio Pixel Federation expanduje do České republiky

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Apple iOS Android Android

Autoři úspěšných mobilních her vytvářejí pobočku v Brně.

Reklama

Slovenská videoherní společnost Pixel Federation ohlásila, že rozšiřuje své pole působnosti i do České republiky, kdy otevírá novou pobočku v Brně.

Toto město bylo zvoleno kvůli jazykové příbuznosti a krátké vzdálenosti od Bratislavy, což by z něj mělo udělat vhodné místo pro zisk nových talentovaných zaměstnanců.

Samotná pobočka by následně měla fungovat jako samostatný produkční tým už během svého prvního roku existence, a zároveň by měla dodržet firemní kulturu, nastavenou mimo jiné i mottem "Od hráčů pro hráče".

„Naše bratislavské kancelárie sme určite neprerástli, avšak chceme využiť príležitosť na založenie zahraničného officu. Preto sme sa rozhodli začať práve krásnym Brnom. Brno je skvelé svojou polohou, čo znamená, že súčasní zamestnanci tam môžu ľahko dochádzať, hľadať nové talenty a rozširovať náš tím ako po kultúrnej tak po personálnej stránke. Veľmi sa tešíme, čo nám rozšírenie officov do Brna prinesie a že do našej Pixel rodiny privítame nové tváre.“ - okomentoval toto rozhodnutí provozní ředitel Pixel Federation - Daniel Duranka.

Slovenské studio Pixel Federation expanduje do České republiky

Pixel Federation je studio, které bylo vytvořeno v roce 2007 a je známo především pro své mobilní hry, jako je Diggy's Adventure, série Train Station či Seaport. Firma aktuálně čítá 230 zaměstnanců a jejich kumulativní roční obrat dělá zhruba 50 miliónů eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama