Sluhové a démoni z Nights of Azure
Novinka Sluhové a démoni z Nights of Azure

Sluhové a démoni z Nights of Azure

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Hlavní protagonistka Arnice se může transformovat do pěti různých forem démonů.

Reklama

Další z JRPG jménem Nights of Azure, původně Yoru no Nai Kuni, vychází v Evropě pro PlayStation 4 už 1. dubna. Koei Tecmo se nově podělilo o několik dalších informací, ale také zde dnes najdete nové video a screenshoty. Všechno se točí kolem takzvaných Servans (pomocníků), kteří bojují po boku hlavní protagonistky Arnice a pak kolem pěti možných démonních forem, do kterých se může Arnice proměnit.

Servani mají ve hře několik funkcí. Některé z nich můžeme klidně nazvat léčiteli nebo útočníky či obránci. Někteří umí klást pasti či fungovat jako mágové, ale všichni mají svou vlastní osobnost. V hotelu, který je vaší základnou, je může Arnice upgradovat a různě vybavit. V boji pak všichni získávají rovnocenně zkušenosti.

Podle typu nadcházejícího úkolu si musíte vytvořit dobře fungující tým až čtyř Servanů. Kromě toho bude vždycky zábava sledovat, jak se k sobě budou na základě svých originálních osobností chovat a jak budou na sebe navzájem reagovat.

Nicméně, je zde další prvek, který silně ovlivňuje fungování a sílu vámi vytvořeného týmu. Všichni Servans mají takzvaný "transformační faktor". Na jeho základě je silně ovlivněna možnosti Arnice využívat sílu démonů a transformovat se do jejich podoby.

Celkově se Arnice může měnit do pěti různých forem démonů, což záleží na součtu transformačního faktoru Servanů, kteří ji doprovází. Základní formou je Demon Form, která umožňuje Arnice manipulovat s ohněm. Rabbit Form dodává Arnice nepřirozenou rychlost. Phantom Form dovoluje útočit z dálky, protože ji změní do podoby ostrostřelce. V Armor Formf je Arnice silnější a zvyšuje jak ofenzivní a defenzivní atributy hrdinky a v Nightmare Form se z ní stane supersilný démon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama