Služba Switch Online bude spuštěna v září
Novinka Služba Switch Online bude spuštěna v září

Služba Switch Online bude spuštěna v září

Michal Burian

Michal Burian

3

Předplatné pro Switch zajistí přístup k online hraní, lobby nebo k hlasovému chatu <strong>+ Mario Kart pro mobily a film s Mariem</strong>.

Reklama

Společnost Nintendo po odkladu oznámila, že služba Switch Online bude spuštěna v září letošního roku. Zahraniční novináři se domnívají, že si Nintendo vzalo více času, aby mohlo svou službu vylepšit a změnit.

Pokud stále platí informace z června 2017, tak členství ve službě Nintendo Switch Online bude na rok stát 20 euro (cca 500 Kč) a bude vyžadováno pro hraní online her. Zároveň získáte přístup do lobby, hlasového chatu prostřednictvím mobilní aplikace, Classic Game Selection a ještě budete mít nárok na různé slevy v digitálním obchodě eShop.

Classic Game Selection je knihovna klasických her, které si budete moci díky předplatnému bez dalších investic zahrát. Od června víme, že v nabídce budou tituly Super Mario Bros. 3, Balloon Fight a Dr. Mario.

Původně mělo Nintendo v plánu spustit Switch Online předplatné na podzim loňského roku. V červnu se situace ale změnila a japonská firma od té doby tvrdila, že se službou počítá na nespecifikovaný termín v roce 2018. Snad se brzy dozvíme více informací.

Krátce na to se na Twitteru amerického Nintenda objevily ještě dvě zajímavé informace. První prozradila, že na další fiskální rok, jenž u Nintenda končí v březnu 2019, je v plánu hra Mario Kart Tour pro mobily. Půjde tak o pátou hru pro chytré telefony a tablety, po titulech Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp a Miitomo.

Fanoušci Maria budou mít radost. S ikonickým hrdinou se chystá animovaný film Super Mario. Na starost ho má studio Illumination Entertainment, které stvořilo Despicable Me (Já, padouch), Minions (Mimoni) a The Secret Life of Pets (Tajný život mazlíčků).

Agentura Reuters zjistila, že distribuci filmu má pod palce Universal. Na datum si ale musíme ještě počkat.

Zdroj: Dualshockers.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama