Sniper Elite V2 Remastered vyjde už za měsíc
Sniper Elite V2 Novinka Sniper Elite V2 Remastered vyjde už za měsíc

Sniper Elite V2 Remastered vyjde už za měsíc

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Na všechny hlavní platformy, včetně Switche + porovnání grafiky.

Reklama

Studio Rebellion se s námi podělilo o datum vydání remasteru stealth akce Sniper Elite V2. Hra vyjde 14. května letošního roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Pokud vlastníte původní verzi na PC, tak na Steamu můžete remaster předobjednat za 9,99 euro. Ostatní za 31,49 euro.

Vývojáři hru z roku 2012 přepracovali a zaměřili se zejména na lepší grafické zpracování společně s rozlišením 4K a technologie HDR pro reálnější barvičky. Samozřejmostí jsou všechny dodatečné balíčky a fotografický režim, abyste mohli zachytit krásy Berlína během druhé světové války.

Ještě oficiální porovnání grafiky původní a nové verze. Je jasné, že PC hráči z remasteru moc nadšeni nebudou a ke koupi je pravděpodobně zlákají jen dodatečné balíčky, ale konzolisté, kteří nehráli Sniper Elite V2 na PS3 nebo Xboxu 360, si mohou zahrát hru na PS4, Xboxu One nebo Nintendu Switch.

Popis hry: Sniper Elite V2 je pokračováním úspěšné taktické akce Sniper Elite, ve kterém na hráče čeká dosud nejvěrohodnější zpracování válečné vřavy druhé světové války z pohledu ostřelovače. Hráč se ujímá role amerického agenta OSS Karla Fairburnea, který seskočí na padáku do Berlína, z posledních sil bráněného zbytkem německých vojáků, s úkolem zabránit tomu, aby se technologie nacistického programu raket V2 dostala do rukou Rudé armády obléhající město. Máte rozkaz pomáhat klíčovým vědcům ochotným přejít na stranu Američanů a eliminovat ty, kteří by chtěli pomoci Rusům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama