Sniper Elite V2 zdarma na Steamu
Sniper Elite V2 Novinka Sniper Elite V2 zdarma na Steamu

Sniper Elite V2 zdarma na Steamu

Michal Burian

Michal Burian

39

Stačí přidat do knihovny a hru si můžete užívat do konce svého života.

Reklama

Pokud si během následujících necelých 24 hodin na Steamu přidáte do knihovny Sniper Elite V2, tak budete mít hru zdarma a budete ji moci hrát do konce svého života. Studio Rebellion se totiž rozhodlo svou akci z druhé světové války nabídnout zdarma, přidat do knihovny si ji ale musíte nejpozději 5. června v 19:00.

,,V2 je jednou z nejúspěšnějších her Rebellionu. Jsou to ale už více než dva roky, co hra vyšla. Myslíme si, že loajální Sniper Elite komunita uvítá nějakou čerstvou krev na multiplayerových serverech, zatímco noví hráči si budou moci hru zahrát zdarma," uvedl Jason Kingsley, spoluzakladatel a kreativní ředitel Rebellionu.

Sniper Elite V2 vyšel na jaře roku 2012 pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360, v květnu následovala verze pro Wii U.

Rebellion aktuálně připravují Sniper Elite 3, na trh dorazí 27. června na PC a 1. července pro PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360.

Přečtěte si recenzi na Sniper Elite V2 - 8/10.

Napsali jsme o Sniper Elite V2: ,,Skvělý návrat na bojiště druhé světové války. Jste sice sniper, ale se samopalem si také poradíte. Škoda je tunelovitého prostředí a vodění autory za ručičku. Povedená je ale balistika střel, a když pak vidíte, jak kulka masakruje nepřátele ve zpomaleném záběru a navíc pod rentgenem – je to slast."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama