Sniper: Ghost Warrior 3 bude o konfliktu ve východní Evropě a Lords of the Fallen 2
Sniper: Ghost Warrior 3 Novinka Sniper: Ghost Warrior 3 bude o konfliktu ve východní Evropě a Lords of the Fallen 2

Sniper: Ghost Warrior 3 bude o konfliktu ve východní Evropě a Lords of the Fallen 2

Michal Burian

Michal Burian

13

Pokračování zavedené série, na novém díle spolupracuje veterán a bývalý mariňák Paul B. Robinson.

Reklama

Polská společnost City Interactive (Lords of the Fallen) dnes oznámila, že pracuje na Sniper: Ghost Warrior 3 a ráda by ho vydala v první polovině roku 2016 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

S hrou pomáhá veterán a bývalý mariňák Paul B. Robinson. Konflikt bude zasazen do moderní východní Evropy, kde se stanete odstřelovačem, který je ve válce tří různých stran. Titul by měl být realistický a prostředí propracované. Postup bude nelineární, kde budete moci využít stealth nebo styl á la Rambo. Je jen na vás, jak daný úkol splníte.

„Sniper: Ghost Warrior patří mezi jedny z nejpopulárnějších značek portfolia City Interactive. Prodalo se více než 5,5 milionu kusů. Investovali jsme značné množství úsilí do třetího dílu. Jsme pevně odhodláni vytvořit AAA titul, kde hráči získají prvotřídní first-person zážitek v kůži snipera, „komentoval oznámení generální ředitel Marek Tyminski. Do vývoje je zapleten i Steve Hart, senior producent konkurenčního Sniper Elite V2 z Rebellion.

Na Ghost Warrior 3 pracuje tým o 60 lidech od května letošního roku-

Oznámeno Lords of the Fallen 2

Kromě Sniper: Ghost Warrior 3 oznámila firma i pokračování hardcore RPG titulu Lords of the Fallen. Na detaily si musíme ještě počkat, vývoj potvrdil výkonný producent Tomasz Gop na sociální síti. O hře uslyšíme později, vývoj je teprve na začátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama