Sniper: Ghost Warrior pro PS3 hráče
Novinka Sniper: Ghost Warrior pro PS3 hráče

Sniper: Ghost Warrior pro PS3 hráče

Michal Burian

Michal Burian

9

City Interactive dnes oznámili, že chystají PlayStation 3 verzi 1st person akce Sniper: Ghost Warrior + detaily a galerie.

Reklama

Vydavatelská a vývojářská firma City Interactive hodlá v prvním čtvrtletí nadcházejícího roku vydat PS3 verzi Sniper: Ghost Warrior. Tedy titulu, který letos v červnu vyšel pro PC a Xbox 360 a od recenzentů to po celém světě celkem schytal. Navzdory hodnocení se hra dobře prodávala, není tedy divu, že v Polsku chystají mutaci pro konzoli od Sony.

Podle tiskové zprávy se PS3 majitelé dočkají stejného herního zážitku, jenž bude mít navíc modernizovanou hratelnost a grafiku, exkluzivní singleplayerové mise pro PS3TM, bonusové multiplayerové mapy, exkluzivní nové mp. módy (včetně Capture the Flag a Hard Core mód), exkluzivní nové odstřelovací pušky (mj. L96 a M200 Intervention) a bonusové singleplayerové výzvy (především v Hard Core módu).

"Sniper: Ghost Warrior je do dnešního dne náš nejambicióznější projekt, který byl navíc extrémně dobře přijat hráči. I proto ho chceme rozšířit na PlayStation 3 a jako menší bonus nabídneme exkluzivní obsah," řekl Marek Tyminski, generální ředitel společnosti City Interactive, a dodal: "Pracujeme velmi tvrdě, chceme na trh uvést nejlepší sniper hru."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama