SnowRunner Novinka SnowRunner láká na další season pass

SnowRunner láká na další season pass

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Fanoušky čeká hromada dalšího obsahu.

Reklama

Výborný simulátor jízdy těžkým terénem SnowRunner dostal v květnu svou čtvrtou sezónu, která přinesla další dodatečný obsah, přičemž se jednalo o poslední velké rozšíření, jenž obsahoval první Year Pass (obdoba season passu).

Každopádně tuto skutečnost již vzaly vichry minulosti, tudíž je aktuálně výborný čas na to, abychom se podívali do budoucnosti, a to s Year 2 Passem, který v průběhu dalšího roku v rámci dalších čtyř sezón nabídne nová vozidla, regiony a aktivity.

A celý tento kolotoč obsahu odstartuje 9. září, kdy vyjde pátá sezóna s názvem Build & Dispatch.

Ta představí dvě mapy v kompletně novém letním regionu Rostov Oblast, kde se budete moci prohánět ve dvou nových vozidlech, které pochází od české značky Tatra. Jmenovitě se jedná o Tatru Force a Tatru Phoenix. Pro jejich zisk budete muset opravit místní Tatra továrnu.

Kromě toho dorazí ještě dodatečné skiny či samolepky.

Každá nová sezóna posléze bude opět doprovázena bezplatnou aktualizací, které postupně nabídnou nové kosmetické doplňky, New Game+, speciální "imerzivní" režim a hlavně crossplay skrze všechny platformy. Ten v omezené variantě odstartuje už pátou sezónou, kdy budou moci spolu hrát lidé ze Steamu, Epic Games Store a Microsoft Store.

Titul zakoupíte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama