SnowRunner Novinka SnowRunner obohatila druhá sezóna dodatečného obsahu

SnowRunner obohatila druhá sezóna dodatečného obsahu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tentokrát se podíváme do Kanady.

Reklama

SnowRunner letos v dubnu určitě udělal radost všem příznivcům těžké mašinérie, kterou jsme museli navigovat skrze extrémně náročné terény.

Od vydání hry jsme se dočkali hned několika opravných patchů a taktéž první sezóny prémiového obsahu nazvané Search & Recover, kdy jsme zavítali do nové lokace zamrzlého jezera Kovd v ruském regionu Kola Peninsula.

Tento obsah byl však přidán již v červenci, tudíž se náš zrak přesouvá do přítomnosti, v které právě dnes vychází sezóna druhá, tentokrát se jménem Explore & Expand.

SnowRunner obohatila druhá sezóna dodatečného obsahu

Té dominují dvě mapy s názvy Flooded Foothills a Big Salmon Peak, jenž se nachází v Yukonském teritoriu v Kanadě. Obě mapy nabízí rozlohu 4 kilometrů čtverečních, což znamená, že celková rozloha hry je o 50 % větší, než tomu bylo při vydání.

Vaším úkolem zde následně bude vybudovat od píky nový zpracovatelský závod, na nějž budete potřebovat velké množství materiálů. Tyto suroviny pak můžete dovést z přístavu, recyklovat místní opuštěné budovy či je sami rafinovat.

SnowRunner obohatila druhá sezóna dodatečného obsahu

Z pohledu vozidel jsme se dočkali tří nových kousků, mezi nimiž nalezneme třeba dampr CAT 770G, což je největší nákladní vozidlo, jaké se kdy ve SnowRunneru či MudRunneru objevilo a zkrotit toto monstrum v obtížném terénu nebude žádný med. Navíc se můžete těšit na další upravitelné prvky interiérů i exteriérů.

Tento obsah si můžete zakoupit buď v samostatném balíčku, případně ho naleznete jako součást season passu, jenž si lze pořídit separátně, případně ho naleznete v platinové edici hry.

SnowRunner obohatila druhá sezóna dodatečného obsahu

Autoři nicméně nezapomněli ani na majitele základní verze, jenž se mohou těšit z obsahu zdarma, nabízejícího dva nové trialy, dvě výzvy s extrémním nákladem, nové mise na Aljašce či Tajmyru a taktéž nějaké kosmetické doplňky.

Druhá sezóna je od dnešního dne dostupná pro všechny verze hry, tedy pro PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama