Sobotní trailery – Vanquish, L4D2, Homefront a FIFA 11
FIFA 11 Novinka Sobotní trailery – Vanquish, L4D2, Homefront a FIFA 11

Sobotní trailery – Vanquish, L4D2, Homefront a FIFA 11

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16

Na odpočinkové sobotní odpoledne jsme si pro vás připravili čtyři nové trailery na chystané pecky. Frenetickou řežbu Vanquish, DLC Sacrifice pro Left 4 Dead 2, párádní sestřih z boje v Homefront a nakonec i ukázku nové FIFY.

Reklama

Vanquish – Enemies trailer

Jak už název napovídá, nejnovější video z akční střílečky Vanquish nabízí pohled na všemožné nepřátele, kterých se během naší poutě dočkáme. Trailer je dynamický, podpořený povedeným hudebním doprovodem a především výbuchy všeho možného.

Left 4 Dead 2 – The Sacrifice trailer

Podstatně méně akční, ale o to více atmosférický trailer na chystané DLC Sacrifice, jež poukazuje na starou čtveřici hrdinů a těžké rozhodnutí, které musí podstoupit.

Homefront – Multiplayer trailer

Další důkaz, že máme na poli MOH a CoD o konkurenta navíc. Multiplayerové klání Homefront vypadá navýsost lákavě, správně akčně a především realisticky. Možná to nakonec bude ještě těžší výběr, než se původně předpokládalo.

FIFA 11 – EPL trailer

Největší světová liga se prezentuje v čerstvém traileru, který jasně dokazuje, jaký fotbal letos povede. Nová FIFA je zkrátka nabušená inovacemi a my nevidíme jediný důvod, proč ji nedat šanci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama