Solova sezóna Star Wars: Battlefrontu 2 začne s palácem Jabby Hutta
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Solova sezóna Star Wars: Battlefrontu 2 začne s palácem Jabby Hutta

Solova sezóna Star Wars: Battlefrontu 2 začne s palácem Jabby Hutta

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V květnu dorazí i nové skiny, herní mód či rozšíření offline režimu. Obsah z nového filmu uvidíme v červnu.

Reklama

Minulý týden bylo potvrzeno, že dlouho očekávaná druhá sezóna bezplatného dodatečného obsahu pro Star Wars Battlefront 2 pokryje tématiku spojenou s Hanem Solem, tedy i s nadcházejícím filmem Solo: Star Wars Story. A nyní máme k dispozici první detaily o tom, co druhá sezóna nabídne.

Hned v úvodu je třeba říct, že na informace o obsahu, který vychází z nového filmu, si budeme muset ještě počkat, přičemž na něj dojde v červnu. Sezóna tedy odstartuje 16. května s obsahem svázaným s původní filmovou trilogií. Veterány prvního dílu jistě potěší, že se vrací mapa Jabba’s Palace, která byla původně vytvořena pro DLC Outer Rim pro Star Wars: Battlefront z roku 2015. Jabbův palác bude přístupný v módech Blast, Heroes vs Villians a Hero Showdown.

Hero Showdown je zcela nový herní mód, v němž se proti sobě postaví dvě dvojice hrdinů. Soupeřit tak může například Han Solo a Chewbacca s Darthem Vaderem a Bobou Fettem, Rey a Yoda s Bosskem a Phasmou a tak dále. Režim přitom probíhá na kola a po skončení každého z nich si hráči, kteří v předešlém kole zvítězili, musí zvolit jiné dvojice hrdinů. Jedná se tedy o obdobu módu, který můžete znát třeba z Overwatch.

16. května dojde i na skiny, které vychází z filmu Návrat Jediho a které si můžete koupit za kredity získané hraním nebo za krystaly dostupné skrz mikrotransakce. Lando Calrissian se dočká obleku strážce vozidel z Jabbova paláce, zatímco Leia Organa na sebe bude moci vzít oblek, jenž původně využíval lovec odměn Boushh. Když pominu ikonické zlaté bikiny, tento skin, který bude doplněn o zcela nový hlas, byl komunitou často žádán, takže je zjevné, že tvůrci vyslyšeli prosby fanoušků. Zároveň nabádají, abyste si nějaké kredity našetřili, protože v červnu dorazí skiny legendární, tedy nejvyšší kvality. Nepochybně půjde o skiny Hana a Landa inspirované filmem Solo: Star Wars Story.

Četné prosby byly vyslyšeny i v případě offline režimu Arcade. Do něj konečně zavítají vesmírné a vzdušné bitvy známé z multiplayerového módu Starfighter Assault. Vývojáři slibují, že v Arcade budou k dispozici všechny stíhačky dostupné ve hře, o podporovaných mapách však neřekli ani slovo. Je tedy možné, že Starfighter Custom Arcade, jak se offline variace vesmírných multiplayerových bitev nazývá, nebude přesnou kopií Starfighter Assaultu.

Tím novinky ještě nekončí. Jak bylo avizováno, dojde k odstranění neoblíbeného holografického režimu z menu a dalších složek hry. Menu dále projde menšími úpravami, a tak budou jednotlivé herní módy rozdělené do několika kategorií. Na přání fanoušků také budeme moci utrácet Skill Pointy na vylepšování tříd, hrdinů, vozidel či speciálních jednotek před začátkem kola, tedy bez nutnosti vracet se do hlavního menu. Počítá se i s novými výzvami pro třídy, hrdiny a speciální jednotky zaměřenými na dosažené skóre.

Jakmile tohle všechno vyjde v průběhu 16. května, nezbude než vyhlížet červen. Jak už bylo zmíněno, detaily o tom, co přesně obsah spojený s filmem Solo: Star Wars Story nabídne, jsou dost letmé. Kromě legendárních skinů ale můžeme očekávat minimálně zcela novou planetu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama