Sony čelí po oznámení PC verze Ghost of Thushima od části fanoušků hlasité kritice
Ghost of Tsushima Novinka Sony čelí po oznámení PC verze Ghost of Thushima od části fanoušků hlasité kritice

Sony čelí po oznámení PC verze Ghost of Thushima od části fanoušků hlasité kritice

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

43
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Někteří příznivci PlayStationu mluví dokonce o zradě.

Reklama

Ve středu společnost Sony oznámila PC verzi dosavadní PlayStation exkluzivity Ghost of Thushima, která na počítače zamíří v květnu. Za poslední dobu se jedná už o několikátý first-party titul, který si budou moci zahrát hráči na PC. Zatímco příznivci PC hraní, kteří si ještě pár let zpátky museli na veškeré exkluzivity od Sony nechat zajít chuť, z aktuální strategie japonské společnosti jednoznačně profitují, tak vybraní fanoušci PlayStationu už tak nadšení nejsou.

Jejich vášnivější a v některých případech bohužel i značně toxickou část naposledy pobouřil již zmiňovaný příchod hry Ghost of Thushima na počítače. Ve skupině níže přiložených příspěvků mluví dokonce o zradě „skutečných fanoušků“, kteří si hru koupili na PlayStationu 4 v roce 2020.

Další vcelku otevřeně projevují své antipatie k celé PC komunitě, přičemž Sony vyčítají, že se v poslední době věnuje více PC hráčům než vlastní komunitě na PlayStationu. Na podobné reakce můžete aktuálně narazit v diskuzi na oficiálním PlayStation blogu i na Steamu v rámci diskuzního fóra u jednotlivých her od PlayStation Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama