Sony "odměňuje" trpělivé fanoušky
Novinka Sony "odměňuje" trpělivé fanoušky

Sony "odměňuje" trpělivé fanoušky

Michal Burian

Michal Burian

54

Sony odhalila seznam her, mezi kterými si budou moci hráči vybírat. Jde o odškodnění za výpadek PSN.

Reklama

Na evropském PlayStation blogu se objevila zpráva, která odhaluje, že všichni uživatelé konzole PlayStation 3 s PSN účtem si budou moci vybrat dvě hry, jež si zdarma stáhnout. V tomto seznamu nalezneme několik titulů, které možná někomu udělají radost. Vybírat budete moci z následujících:

- LittleBigPlanet- inFamous- WipeOut HD/Fury- Ratchet & Clank: Quest For Booty- Dead Nation.

Majitelé handheldu PSP si budou moci vybrat také dvě hry, a to LittleBigPlanet PSP, ModNation PSP, Pursuit Force či Killzone Liberation.

Jako další bonus získají zákazníci PlayStation Network poukaz pro užívání placeného členství PS+, a to zdarma na dobu 30 dní, stejně jako předplatitelé Qriocity do své služby.

Hry si budete moci vybrat, jakmile bude zprovozněn PlayStation Store. Sony prozatím odmítla prozradit, kdy se tak stane. Stále trvá na tom, že "dělají vše, co mohou, aby byly služby online co nejdříve".

Nezapomeňte, že výše zmíněné nabídky platí pouze 30 dní od okamžiku, kdy budou služby online (čti, že do 30 dnů od spuštění si budeš moci vybrat hry). Nabídky jsou přístupné pouze pro uživatele v zemích s přístupem k PlayStation Store.

Pokud náhodou žijete v Německu, mějte na vědomí, že inFamous a Dead Nation bude vyměněn za PS3 verze Super Stardust HD a Hustle Kings. Pursuit Force a Killzone Liberation pro PSP nahradí Everybody's Golf 2 a Buzz Junior Jungle Party.

Tak co říkáte bonusům Welcome Back programu? Zdají se vám dobré, nebo se společnost Sony mohla vytáhnout s novějšími hrami, když vezmeme v potaz, že inFamous se dá u nás pořídit za necelých 600 Kč?

Pro všechny případy uveďme ještě následující (thx Marek Tvrdý). Pokud patříte mezi hrdé majitele konzole PS3 již nějaký ten pátek, tak si jistě vzpomenete, že LittleBigPlanet bylo zdarma k ročnímu předplatné PlayStation Plus. LBP pak nahradilo zmíněné dobrodružství Ratcheta. Zatímco Dead Nation byl v akční slevě na PS+, Wipeout HD jste mohli hrát po dobu placení PS+ a Fury bylo v akční slevě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama