Sony odstranila označení exkluzivity u fyzického balení Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima Novinka Sony odstranila označení exkluzivity u fyzického balení Ghost of Tsushima

Sony odstranila označení exkluzivity u fyzického balení Ghost of Tsushima

Martin Pritula

Martin Pritula

24
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Označení ,,Only On PlayStation" už na obalu nenajdeme.

Reklama

Po vydání PC verzí titulů Horizon Zero Dawn a Days Gone a následnému potvrzení prací na portu pro Uncharted 4, tu máme náznaky čtvrtého titulu, který by mohl na PC zamířit. Jak už titulek novinky napovídá, jedná se o akční adventuru s otevřeným světem zvanou Ghost of Tsushima.

Nové spekulace jsou založeny na změně fyzického obalu hry. Ten se oproti tomu původnímu liší označením PlayStation Studios, láká na kooperativní multiplayerový režim Ghost of Tsushima: Legends a co je nejdůležitější –⁠ již se na něm nenachází značka exkluzivity ,,Only On PlayStation", což naznačuje nadcházející vydání hry na novou platformu. Určitě se sluší upozornit na skutečnost, že podobné změny se před vydáním PC verze dočkaly i fyzické balení již zmíněných her Horizon Zero Dawn a Days Gone.

Sony však nepoužívá označení "Only On PlayStation" ani u titulů pro systém PS4, které mají plnohodnotnou verzi pro systém PS5, jako je Spider-Man: Miles Morales a Sackboy: A Big Adventure, z čehož vyplývá, že změna designu by mohla značit pouze přípravu pro plnohodnotný next-gen upgrade. U zcela nových PS5 titulů, mezi které se řadí například Demon’s Souls a Ratchet & Clank: Rift Apart už Sony nepoužívá onačení exkluzivity vůbec a místo toho je nahrazeno logem PlayStation Studios, které můžeme spatřit i na nové verzi fyzického balení Ghost of Tsushima..

Na rozdíl mezi jednotlivými přebaly hry se můžete podívat níže.

Sony odstranila označení exkluzivity u fyzického balení Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima vyšla začátkem druhé poloviny loňského roku exkluzivně na PS4. V naší recenzi jsme hře udělili 8/10 s následujícím verdiktem:

V jádru relativně jednoduchý příběh a poměrně tradiční open world hra, kterou ale zásadním způsobem obohacuje dech beroucí estetika herního prostředí, geniální hudba a naprostá věrnost žánrovým klasikám samurajských filmů. Navzdory dílčím slabinám je tak výsledkem pohlcující zážitek, od kterého by se konkurence mohla pár věcí přiučit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama