Sony oficiálně potvrdila češtinu u Spider-Mana
Novinka Sony oficiálně potvrdila češtinu u Spider-Mana

Sony oficiálně potvrdila češtinu u Spider-Mana

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4

Dobrodružství pavoučího muže se stává čtvrtou letošní PS4 exkluzivitou s podporou českého jazyka.

Reklama

Zítra by to byly dva měsíce, co studio Insomniac Games na Twitteru prokeclo české titulky pro očekávanou PlayStation 4 exkluzivitu Spider-Man. Správce sociální sítě odpověděl na dotaz fanouška z České republiky. Tím udělal čáru přes rozpočet české Sony, která si oznámení schovávala jako svůj velký trumf. Už v té době bylo ale jasné, že dobrodružství pavoučího muže bude mít skutečně českou lokalizaci, nebyl o tom pochyb.

Od dnešního dne to máme černé na bílém. Spider-Man bude dnes již čtvrtou exkluzivitou pro konzole PS4 s podporou českého jazyka. Předchozími tituly jsou Frantics, God of War a Detroit: Become Human.

Spider-Man od Insomniac Games bude jiný. Přinese zcela nový příběh, který neznáte z žádného filmu nebo komiksu. Hlavní hrdina Peter Parker je již zkušený lovec zločinců v New Yorku, který se ale zároveň také snaží udržet pohromadě svůj zmatený osobní život a kariéru. Těšit se můžete na staré dobré akrobatické dovednosti, improvizaci a houpání se na pavučinách. Samozřejmě jsou tu i nové prvky, které v žádné hře se Spider-Manem zatím k vidění nebyly. Od parkourového pohybu a využívání prostředí, až po nové soubojové kousky a velkolepé momenty. S příběhem navíc pomáhal Marvel, respektive autoři úspěšných komiksů, kteří se studiem Insomniac Games dali dohromady nový příběh. Více v našem preview.

Spider-Man vyjde 7. září. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Více informací se o hře dozvíme na tiskové konferenci Sony - 12. června ve tři hodiny ráno našeho času.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama