Sony Online představila survival MMO H1Z1
Novinka Sony Online představila survival MMO H1Z1

Sony Online představila survival MMO H1Z1

Michal Burian

Michal Burian

36

Se zombíky. Ve hře budete moci spálit stromy a věci. Prý to bude hodně legrační a s dopadem na celý herní svět.

Reklama

Divize Sony Online vytvořila DC Universe Online, EverQuest, PlanetSide nebo Star Wars: Clone Wars Adventures a nově připravuje H1Z1. Zatím jen pro PC, později možná i PlayStation 4.

Každopádně, půjde o masivně multiplayerovou free-to-play hru zasazeno Ameriky 15 let po zombie apokalypse, kde se pochopitelně vžijete do přeživšího, který má co dělat, aby se ubránil nebezpečným zombíkům a jiným hráčlm.

H1Z1 představil John Smedley, prezident Sony Online, v Game Talk Live (thx Polygon). Prozradil například to, že ve hře budete moci dělat věci, které vám dosud nedovolila žádná jiná. Svými činy ovlivníte samotný herní svět, třeba tím, že podpálíte stromy nebo různé věci.

Podle něj bude hodně důležitý denní a noční cyklus. V noci má být v H1Z1 skutečná, nefalšovaná tma, což znamená, že když se budete chtít vydat ven, budete muset mít pochodeň, abyste vůbec něco viděli. V takovém případě ovšem o vás bude nepřítel velmi rychle vědět.

Celý svět má být velmi přirozený v apokalyptickém stylu, kde nebudou chybět vozidla či dokonce letadla.

Na svém Twitteru pak Smedley dodal, že v hratelné podobě by H1Z1 mělo být již brzy, navíc si ho budeme moci již brzy skutečně zahrát. Early Access přístup bude stát 20 dolarů. Po dokončení budou ve hře i mikrotransakce.

Zatím si můžete otevřít teaser stránku, kde na vás čeká tajuplná hudba s měsícem a krajinou zahalenou do mlhy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama