Novinka Sony oznamuje nové headsety a monitory

Sony oznamuje nové headsety a monitory

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Jsou součástí nového brandu Inzone.

Reklama

Společnost Sony v úterý večer představila nový brand "Inzone", pod který spadá především herní příslušenství. Zároveň jsme se dočkali odhalení pěti nových produktů.

První si představíme sluchátka, dočkali jsme se oznámení celkem tří nových modelů: Inzone H3, H7 a H9. Jejich hlavním tahákem je prostorový zvuk.

Nejnižší model H3 jsou klasická drátová sluchátka, která si pořídite za 2 499 Kč.

Sony oznamuje nové headsety a monitory

H7 už je bezdrátový headset, jenž se může chlubit až 40hodinovou výdrží a rychlým nabíjením. Tento kousek stojí 5 749 Kč.

Nejvyšší model H9 je taktéž bezdrátový, oproti H7 ale nabízí režim odstranění okolního hluku a Ambient Sound Mode. Výdrž je zde o něco nižší, konkrétně 32 hodin. Headset se bude prodávat za 7 499 Kč.

Všechny tři modely se začnou prodávat už v červenci.

Teď už ale k monitorům, tam jsme se dočkali dvou modelů.

Ten nižší, s označením M3, nabízí 27palcový displej s rozlišením Full HD, obnovovací frekvencí 240 Hz a certifikací DisplayHDR 400. Velkou výhodou je, že je kompatibilní nejen s technologiemi FreeSync a G-Sync, ale také VRR přes HDMI 2.1, což je momentálně jediná cesta, jak variable refresh rate používat na PlayStationu 5. Monitor vyjde někdy později v tomto roce, cenu zatím neznáme.

Sony oznamuje nové headsety a monitory

Inzone M9 je už pro náročné hráče. Může se chlubit opět 27palcovou obrazovkou, ale tentokrát s rozlišením 4K, refresh ratem 144 Hz a certifikací DisplayHDR 600. Monitor se začne prodávat v létě tohoto roku a cena je stanovena na 27 709 Kč.

Sony oznamuje nové headsety a monitory
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama