Sony San Diego studio stále funguje
Novinka Sony San Diego studio stále funguje

Sony San Diego studio stále funguje

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy PlayStation PlayStation 5

Vyplývá to z vyjádření senior herního designéra.

Reklama

Již několik let Sony shání talentované vývojáře do jejich tajného studia v San Diegu, jenž, zřejmě pro maskovací účely, nespadá pod Sony PlayStation Studios, ale pod divizi Visual Arts Services. Podle nabídek práce toto studio spolupracuje s jiným velkým studiem z first-party portfolia PlayStationu, kterým je dle mnohých Naughty Dog. A právě nejeden vývojář z tohoto studia do San Diega přešel. Mnoho z nich navíc byli veteráni se zkušenosti z velmi oblíbenou značkou Uncharted, na jejíž nové kapitole má nyní tajné studio pracovat.

Podle nedávných spekulací ale mělo být studio nadobro uzavřeno, což nyní vyvrací bývalý senior game designer John Bautista. V jeho Twitterovém příspěvku píše, že jeho odchod souvisí čistě s jeho osobními důvody, studio však dle jeho slov i nadále existuje a projekt, na němž pracuje, zůstal nedotčený.

Nyní již nezbývá, než čekat na to, co budoucnost přinese. Vzhledem k tomu, jak dlouho studio funguje a s blížícím se filmem Uncharted bychom nemuseli na oznámení dlouho čekat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama