Sony z PS Store odstraní všechny DLC pro Gran Turismo 5
Gran Turismo 5 Novinka Sony z PS Store odstraní všechny DLC pro Gran Turismo 5

Sony z PS Store odstraní všechny DLC pro Gran Turismo 5

Michal Burian

Michal Burian

23

Stane se tak v dubnu. Chce Sony tímto přístupem donutit hráče, aby si koupili šestý díl? O měsíc později budou vypnuty servery pro online hraní.

Reklama

Společnost Sony oznámila, že 30. dubna letošního roku dojde k odstranění všech dodatečných balíčků pro Gran Turismo 5 z PlayStation Store. Začátkem ledna bylo navíc stanoveno, že 20. května budou vypnuty servery pro online hraní. To se krom jiného týká funkcí jako Online Lobby, Seasonal Events, Museum, News, Community, Remote Race nebo Log in Bonus.

Pokud si navíc budete chtít v GT5 po dubnu užívat DLC, tak je můžete rozchodit. Musíte ale postupovat podle složitého návodu, který zveřejnili tvůrci ze studia Polyphony Digital. Navíc varují, že některá nepůjdou vůbec nainstalovat.

Na stránce se nedočteme, proč se Sony takhle rozhodla. Vypnutí serverů si mnozí vysvětlovali vcelku jednoduše a logicky, vydavatel chce uvolnit servery a využít je pro své novější hry, třeba pro PlayStation 4. Avšak odstranění DLC z PS Store moc vysvětlení nenabízí, až na jednu: Chce tímto snad Sony donutit hráče přejít z pátého dílu na novější Gran Turismo 6? Je to dost pravděpodobné.

"Rádi bychom poděkovali všem za podporu online služeb Gran Turismo 5 a těšíme se na poskytnutí lepších online služeb pro Gran Turismo 6," toť k vysvětlení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama