Sony zdraží PlayStation Plus
Novinka Sony zdraží PlayStation Plus

Sony zdraží PlayStation Plus

Michal Burian

Michal Burian

64

Naštěstí pouze tříměsíčního předplatné. Roční zůstane na stejné ceně. Jaký k tomu má Sony důvod? <strong>Jaká bude cena u nás?</strong>

Reklama

Společnost Sony se rozhodla zdražit tříměsíční předplatné služby PlayStation Plus v Evropě. Od 1. září 2015 bude členství v PS Plus na tři měsíce stát 19,99 euro (cca 540 Kč) z dosavadních 14,99 euro (cca 405 Kč). Zajímavé je, že 12 měsíční předplatné zůstane na stejné ceně, tedy 49,99 euro (1299 Kč).

U nás se cena od 1. září 2015 promítne následovně: Tříměsíční předplatné zdraží z 390 Kč na 519 Kč. Jednoměsíční a celoroční předplatné zůstane stejné. To bude navýšeno pouze v UK.

„Máte-li svůj účet na PlayStation Plus nastaven na automatické obnovení, nemusíte dělat nic. Nová cena nezačne platit hned 1.9. 2015, ale až od data, kdy po 1.9. 2015 dojde k prvnímu obnovení předplatného,“ informuje Sony české hráče.

Změnu ceny směrem nahoru musela Sony vysvětlit. V prohlášení se dočteme následující: „Našim cílem je přinášet členům PlayStation Plus nejlepší možnou službu s nejlepším obsahem. Od 1. září navýšíme cenu měsíčního a tříměsíčního předplatné PS Plus v souladu s podmínkami na trhu. I nadále budeme investovat do PS Plus, aby šlo o bezkonkurenční zážitek s kvalitními hrami a funkcemi.“

PlayStation Plus koupíte v našem obchodě GameExpres. Za roční předplatné zaplatíte 1290 Kč/45,99€ , zatímco za 3 měsíční 399 Kč/14,99€. Můžete si od nás nechat zaslat elektronický klíč přes SMS a ušetřit za poštovné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama