Součástí LEGO Dimensions bude i Portal, Jurský Park nebo Simpsonovi
LEGO Dimensions Novinka Součástí LEGO Dimensions bude i Portal, Jurský Park nebo Simpsonovi

Součástí LEGO Dimensions bude i Portal, Jurský Park nebo Simpsonovi

Michal Burian

Michal Burian

1

Po vzoru populárních Skylanders na vás čeká spousta lákavých dobrodružství ve známých světech.

Reklama

Společnost Warner Bros na podzim letošního roku zaútočí na populární Skylanders od Activisionu. Skylanders si rychle získali srdce malých i velkých hráčů, kteří na běžícím páse dokupují další postavičky, aby si rozšířili svou hru. Levná záležitost to není. Stejným způsobem bude chtít úspěch i LEGO Dimensions. Ovšem Warner Bros k tomu má velké páky, nabídne totiž dobrodružství ve velmi známých a populárních světech.

Nepůjde pouze o Batmana nebo Pána prstenů, ale také Návrat do budoucnosti, Čaroděje ze země Oz a špatně nezní ani balíčky zaměřené na Portal, Jurský park, rodinku Simpsonových a Scooby Doo.

Jurský svět a Scooby Doo mají být obsaženi v tematických balíčcích nazvaných Team Packs, zatímco Simpsonovi a Portal v takzvaných Level Packs. Team Packs bude stát 15 dolarů (jeden kus 360 Kč) a přijde s plastovými postavičkami, zatímco Level Packs ($30 – 720 Kč) nabídne nejen figurky, ale také in-game obsah. Není tedy pochyb o tom, že kompletní hra přijde na dost peněz - startovní balíček s hrou, Toy padem, třemi mini-figurky (Gandalf, Batman, Wyldstyle) a Batmobilem bude stát 100 dolarů (2400 Kč).

Na závěr jsem si nechal menší statistiky, Activision pro svou sérii Skylanders prodal 240 milionů hraček/postaviček, což vygenerovalo příjem přes 3 miliardy amerických dolarů. Není tak divu, že se o podobnou hru snaží i Warner Bros - z mého pohledu na to jde velmi dobře, láká totiž na rozšíření, která jsou známá a populární.

Fun Packs

Chima — Cragger Chima — Eris Chima — Laval

Team Packs

Jurassic World Scooby Doo

Level Packs

The Simpsons Portal

Nové balíčky předčasně odhalil obchod Walmart, který poté předobjednávky stáhl. Důkaz ve videu níže:

LEGO Dimensions vyjde 27. září v Severní Americe a 29. září u nás ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, PS3, Xbox 360 a Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama