Soud zamítl žalobu Lindsay Lohan na Rockstar kvůli GTA V
GTA 5 Novinka Soud zamítl žalobu Lindsay Lohan na Rockstar kvůli GTA V

Soud zamítl žalobu Lindsay Lohan na Rockstar kvůli GTA V

Michal Burian

Michal Burian

14

Herečka a modelka tvrdila, že blonďatá dívka na krabičce hry je vytvořena podle ní.

Reklama

Ze žaloby herečky a modelky Lindsay Lohan na Rockstar kvůli Grand Theft Auto V nic nebude. Soud v New Yorku celou kauzu stopl a žalobu zamítl.

Lindsay Lohan po Rockstaru a Take-Two Interactive požadovala dosud nezveřejněnou částku za jednu postavu v bikinách, která se objevila na hlavním artworku, krabičce i v samotné hře. Lohan tvrdila, že vývojáři vytvořili blonďatou dívku podle ní.

Právníci Rockstaru se žalobě vysmáli a přispěchali s vysvětlením, že se Lindsay Lohan chce na populární gangsterské akci GTA V (prodáno přes 60 milionů kusů) pouze zviditelnit a upozornit na sebe. A přesně tak to dopadlo, soud po dvou letech rozhodl, že žaloba je neoprávněná. Nejen, že v GTA V není použito jméno herečky a modelky, ale navíc se blonďatá dívka Lindsay Lohan ani nepodobá.

Lindsay Lohan (skutečným jménem Lindsay Dee Lohan) se narodila 2. července 1986 v New Yorku a jde o americkou herečku, popovou zpěvačku a bývalou modelku (modelku dělala jako dítě). Průlom její kariéry přišel v sedmnácti letech, kdy si střihla hlavní roli ve filmu Protivný sprostý holky (Mean Girls).

Důkazy podle právníků Lindsay Lohan

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama