Souhrn posledních novinek ohledně Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Souhrn posledních novinek ohledně Call of Duty: Advanced Warfare

Souhrn posledních novinek ohledně Call of Duty: Advanced Warfare

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

21

Mobilní aplikace, vzhled krabičky s Blu-ray nebo třeba kolik zabírá místa na PS4 a Xbox One <strong>+ nový trailer</strong>.

Reklama

Zbývají ani ne dva týdny do vydání pokračování úspěšné série Call of Duty, tentokrát s podtitulem Advanced Warfare. Jak bývá zvykem u většiny her dnešní doby, před vydáním hry nastává takový ten čas, kdy se o hře začne hodně mluvit a studia se každou chvíli rozpovídají o všech možných detailech, jen aby zaujali zákazníky.

Jak bylo nedávno zmíněno, tak Michael Condrey naznačil, že by mohl Advanced Warfare opět podporovat dedikované servery. A dnes je to černé na bílém. Call of Duty: Advanced Warfare bude obsahovat dedikované servery.

Studio Beachhead, stojící za službou Elite, připravuje na 3. listopad (Day zero acces) speciální aplikace na mobily určenou pro Clan Wars. Aplikace bude obsahovat statistiky vašeho klanu, profil nebo emblém editor. Něco podobného bylo i minulý rok pro Ghosts. Aplikace se dočkají uživatelé systému Android, iOS, Windows Phone a Kindle.

Další bod, hlavně pro majitele konzolí, se týká velikosti hry na PS4 a Xbox One. Na PS4 hra zabírá 42,6 GB místa, se kterým přišel PSN EU, ovšem britské PSN zase mluví o 39,7 GB. Přesto se však oba údaje pohybují okolo 40 GB. Na Xbox One bude hra zase zabírat 45,2 GB. Zároveň s tím poběží hra na konzoli Xbox One na rozlišení 900p se stálými 60fps.

Dodal bych ještě, že se do hry vrátí opět mody Infected a Gungame. Nakonec zde ještě přikládám reklamu od Gamestop lákající na předobjednávků hry, abyste se dostali do Zero Day Acces a úplně nakonec zde obrázek krabičky s Blu-ray a Season Pass ke hře.

Call of Duty: Advanced Warfare vychází 4. listopadu na PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360. V rámci předobjednávky hry se můžete dostat do Zero Day Acces, kde si můžete hru vychutnat jeden den před vydáním hry.

Nový trailer o multiplayeru

Frame test Xbox One

Gamestop reklama

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama