Souhrn recenzí Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Souhrn recenzí Assassin's Creed Valhalla

Souhrn recenzí Assassin's Creed Valhalla

Martin Pritula

Martin Pritula

19
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jak výprava do Anglie v podání Ubisoftu dopadla?

Reklama

Assassin's Creed Valhalla je obrovská hra, dokonce tak obrovská, že se včera někteří recenzenti vytasili s tím, že ji nezvládnou do pádu embarga dohrát. Mezi tyto recenzenty patříme i my, jelikož vám chceme přinést co možná nejlepší recenzi, čehož je možné dosáhnout jedině tehdy, když hru sami dohrajeme - prozatím jsme vám ale přinesli poměrně obsáhlé preview po 30 odehraných hodinách a zároveň jsme se rozhodli v samostatném speciálu zodpovědět vaše dotazy.

I tak vám ale přinášíme souhrn zahraničních recenzí, díky čemuž se můžete níže podívat, co si o Valhalle myslí ostatní.

Souhrn recenzí Assassin's Creed Valhalla

GamingTrend

Assassin's Creed Valhalla je zatím nejlepší RPG tohoto roku. Pestrobarevné lokace je radost prozkoumávat, soubojový systém a stealth má dostatečnou hloubku a působí odměňujícím dojmem a je tu zatraceně velký výčet věcí, které na vás čekají.

100 %

PC Gamer

Krvavé a vzrušující. Valhalla je Assassin's Creed v celé své kráse.

92 %

God is a Geek

Ačkoliv zde nalezneme některé ty technické chyby, Assassin's Creed Valhalla podává to nejlepší jak fanouškům série, tak i fanouškům tohoto žánru. Eivor je skvělý protagonista a venkovská Anglie a zasněžené oblasti Norska poskytují jedny z nejlepších dobrodružství v této franšíze.

90 %

The Gamer

Assassin's Creed Valhalla bylo riziko. Ne úplně proto, že hra byla zasazena do období Vikingů - lidé mají vikingy rádi. Bylo to riziko, protože se jedná o spojení ideálů původních dílů Assassin's Creed a Assassin's Creed Origins. Naštěstí se ukázalo, že nejlepší hrou v této sérii je ta, která vychází z téměř všeho, co jí předcházelo. Valhalla si tak vybojovala svou vlastní jedinečnou identitu na základě absolutně nejlepších dílů série.

90 %

GameSkinny

Assassin's Creed: Valhalla staví svůj svět na známém vzorci, ale s poutavým příběhem a spoustou věcí, na které se fanoušci série mohou těšit. Existuje zde nesčetné množství způsobů, jak si tento herní zážitek přizpůsobit. A plavit se na lodi, zatímco posloucháte opilé vikingy, kteří si vyprávějí válečné příběhy. To se prostě nikdy neomrzí.

80 %

ShackNews

Ubisoft je známý svými zábavnými otevřenými světy, ale zdá se, že zkušenosti z předchozích dílů jim umožnily učinit velký krok vpřed, což z Valhally dělá jednu z jejich nejlepších Assassin's Creed her posledních let.

80 %

Screen Rant

Assassin's Creed Valhalla je binární hra. Její vysoké ambice a úsilí, které do ní vývojáři vložili je jasně patrné, byť ne vše vždy funguje. Je to dobrá hra a místy i výborná, ale nikdy tak úplně nezvládne srovnat svoji minulost se svojí budoucností.

70 %

Gaming Revolution

Vikingové sice mohou být zajímavým námětem, ale Valhalla je bezcílná a nafouknutá hra, což z ní bohužel činí hru nudnou.

50 %

Assassin's Creed Valhalla vychází zítra na PC, PS4, Xbox One a Xbox Series X/S. Na PS5 bude hra dostupná v den vydání konzole. Upgrade na next-gen získáte zakoupením kopie pro současnou generaci konzolí zdarma.

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama