Souhrn recenzí Dead Island 2
Dead Island 2 Novinka Souhrn recenzí Dead Island 2

Souhrn recenzí Dead Island 2

Martin Pritula

Martin Pritula

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké zámky si dlouho očekávané pokračování odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Po nekonečně dlouhém vývoji se fanoušci konečně dočkali - již tento pátek dorazí na PC, PS4, PS5 a také na konzole Xbox One a Xbox Series druhý díl kooperativní akce Dead Island.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí Dead Island 2

GamersRD

Tato hra má vše, aby se stala nejlepší ve svém žánru, a to díky vynikajícímu příběhu, grafice a působivým detailům. Na PC je ale poněkud náročnější. Kooperativní režim je jedním z nejlepších prvků vůbec, i když absence cross-play ubírá na opravdové zábavě. Zabíjení zombíků není těžké, dokud se nedostanete do ulic Hell-A a nebudete se chtít dostat ven živí.

86 %

Jeuxvideo

Dead Island 2 nepřináší revoluci do této ságy ani do her o přežití, ale poskytuje to podstatné. Dambuster Studios nabízí fanouškům zombie survivalu krvavou a prosluněnou výpravu do srdce rudě zbarveného City of Angels. Mrzačení vyhublých ještě nikdy nebylo tak brutální a požitek z něj tak niterný. Tato FPS není dokonalá, k tomu má daleko, a trpí jistou repetitivností, kterou se snaží smazat s nepopiratelnou velkorysostí. Série Dead Island je vskutku a zdárně zpátky.

80 %

Dexerto

Technické chyby novinky se dají jen těžko přehlédnout, nicméně hra je vytvořena s takovou láskou, že pokud se přes ony chyby přenesete, budete velmi mile překvapeni, co vše se pod povrchem skrývá.

80 %

VG247

Hra Dead Island 2 je přesně takový nářez, jaký nám byl slibován. Dambuster by však měl v nadcházejících týdnech vyžehlit několik nedostatků, ale pokud doufáte v bezmyšlenkovitý chaos a výjimečnou zábavu napříč jatkami, kterými je HELL-A, tady se vám jí dostane v plné míře.

80 %

GameGrin

Dead Island 2 je zábavný a oproti předchozímu dílu série výrazně vylepšený výlet do přepychových částí L.A.

80 %

Cultured Vultures

Dead Island 2 je osvěžující, bezhlavá a z lásky vytvořená hra, které ani repetitivní design úkolů a neuspokojivý závěr nebrání v tom, aby se jednalo o skvělou zábavu.

75 %

Wccftech

Na to, že hra Dead Island 2 byla ve vývojářském pekle více než deset let, dopadla dobře, a to díky bláznivé atmosféře a postavám, zábavným soubojům a přijatelné kvalitě questů. Všechny tyto vlastnosti se však s postupem v kampani postupně zhoršují, takže hra není ničím víc než přijatelným zážitkem, který si možná nezaslouží plnou cenu pro ty, kdo hledají něco více vtahujícího.

75 %

PCGamesN

Při zabíjení zombíků v ulicích a na plážích HELL-A si užijete spoustu zábavy, ale pokud vás hned první kousnutí nenakazí, možná zjistíte - podobně jako hlavní hrdina - že se váš zážitek v průběhu hraní ještě umocní.

70 %

We Got This Covered

Nemusí jít nutně o selhání Deep Silver a Dambuster Studios, ale Dead Island 2 prostě nepůsobí jako hra hodná desetiletého čekání. Zachovává všechny prvky, díky nimž si první hra získala popularitu, a některé z nich zábavným a zajímavým způsobem rozšiřuje, ale dělá příliš málo pro to, aby se odlišila od předchozích titulů.

60 %

PC Gamer

Hru Dead Island 2 sráží nudná designová rozhodnutí, opakující se souboje a bolestně slabý příběh, přičemž jedinou záchranou je skvělý běh na PC.

55 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama