Souhrn recenzí Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima Novinka Souhrn recenzí Ghost of Tsushima

Souhrn recenzí Ghost of Tsushima

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

Hra si odnáší nadprůměrná hodnocení.

Reklama

Již tento pátek vyjde poslední velká exkluzivita pro PlayStation 4, kterou je Ghost of Tsushima. Pakliže se na tuto hru těšíte, tak vám jistě neunikla naše recenze, ve které jsme hře udělili velice slušných 8/10. Krom toho jsme se ale rozhodli shrnout recenze jiných médií, a tak se můžete podívat, co si o tomto titulu myslí ostatní.

V době psaní tohoto článku si hra na Metacritic vysloužila od 86 recenzentů průměrné hodnocení 84 %.

Destructoid

Studio Sucker Punch Games se s Ghost of Tsushima opravdu vyšvihlo a zaslouží si stejnou slávu jako Insomniac Games, Santa Monica Studio či Naughty Dog.

95%

Wccftech

Ghost of Tsushima je zatím nejlepší hrou Sucker Punch a zároveň velkým open world titulem, který se dokáže měřit s těmi nejlepšími tituly ve svém žánru. Vynikající ztvárnění feudálního Japonska, spolu s jeho dobře napsanými postavami a příběhem, dělají z Ghost of Tsushima povinnost pro všechny majitele PlayStation 4.

90%

Easy Allies

S Ghost of Tsushima nabízí Sucker Punch intenzivní dobrodružství s neuvěřitelnou atmosférou. Celek je natolik silný, že nás nutí zapomenout na četné nedostatky ve hře, jako je vážný vizuální downgrade na některých místech, umělá inteligence nebo stealth.

85%

GameSpot

Zkráceně: jakožto počáteční vstup do Assassin's Creed, franšízy, kterou neobhajitelně kopíruje, je Ghost of Tsushima dobrá hra, ale ne skvělá. Dohrál jsem to, abych to dohrál, nikoliv kvůli kvalitě tohoto titulu.

70%

Hru si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama