Souhrn recenzí hry Assassins Creed Mirage
Článek Souhrn recenzí hry Assassins Creed Mirage

Souhrn recenzí hry Assassins Creed Mirage

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si návrat ke kořenům série odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již pouhý den dělí všechny fanoušky série Assassin´s Creed od vydání nejnovějšího dílu s názvem Mirage, který vyjde na PC, PlayStation 4/5 a také na konzole Xbox One a Xbox Series.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Assassins Creed Mirage

GameGrin

Je hezké vidět další hru Assassin's Creed, která vysvětluje další napínavý příběh o víceméně nové postavě. Dobrá práce, Ubisofte.

100 %

Noisy Pixel

Assassin's Creed Mirage chce, aby hráči prožili příběh až do konce, a vy budete rádi, že jste to udělali. Je zde spousta nostalgických kulis, které kopírují první díly série, ale Mirage se podařilo vytvořit skutečně jedinečný zážitek, který by mohl velmi dobře formovat budoucí díly. Klidně si ji můžete zahrát jako své první dobrodružství v Assassin's Creed, ale dlouholetí fanoušci budou odměněni pojítky v ději a napínavými herními momenty.

90 %

MeuPlayStatiom

Assassin's Creed Mirage je nádherná cesta do Basinových asasínských začátků s úžasnou vizuální stránkou a hratelností, která v sobě spojuje vše, co na sérii milujeme. Možná má příběh nějaké nedostatky a máme obavy, že se z toho možná stává něco až příliš podobného Far Cry, co se týče způsobu hraní, ale ve výsledku je to další docela solidní příspěvek do série, která je již velkou součástí videoherní historie.

87 %

Areajugones

Assassin's Creed Mirage si klade za cíl celkem zřejmý hlavní cíl: vrátit se ke kořenům série, což znamená odstranit RPG prvky, které byly postupně zavedeny v posledních třech dílech.Mirage se podařilo obnovit podstatu a kouzlo her Assassin's Creed z minulosti, zejména díky hratelnosti a ději.

85 %

GamesRadar+

Ubisoft Bordeaux splnil přesně to, co slíbil. Assassin's Creed Mirage je kompaktní, na stealth zaměřená adventura, která trestá každého, kdo se snaží jít na věc příliš hlučně, a to ve světě, který je vždy radost prozkoumávat (a nechat se v něm pronásledovat).

80 %

Screen Rant

Navzdory některým neuspokojivým příběhovým momentům je Mirage osvěžujícím návratem k tomu, čím Assassin's Creed kdysi býval, a v důsledku toho i pohledem na to, co se ztratilo kvůli tomu, že se série přeorientovala na rozsáhlá dobrodružství v otevřeném světě.

80 %

IGN

Přístup hry Assassin's Creed Mirage, který se vrací k základům, je úspěšným prvním krokem k návratu ke kradmému stylu, který tuto sérii odstartoval.

80 %

Meristation

Příjemné klasické pojetí série.

78 %

VideoGamer

Navzdory svým chybám a hře na jistotu je Assassin's Creed Mirage pro Ubisoft krokem správným směrem a solidním pokusem oživit to, co dělalo první hry AC nezapomenutelnými.

70 %

Metro GameCentral

Assassin's Creed se vrací k základům s kratší, soustředěnější - i když o něco méně vybroušenou - kampaní a návratem na neuvěřitelně krásně vypadající Střední východ z rané éry.

70 %

Attack of the Fanboy

Kromě úžasného prostředí nemá Assassin's Creed Mirage nic zajímavého ani nového. Je to směs nejhorších částí klasického a moderního Assassin's Creed, která obětuje příběh i průzkum ve snaze uspokojit fanoušky obou epoch.

60 %

Slant

Mirage měl být víc než jen matnou napodobeninou něčeho, co už tu dávno bylo.

50 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama