Souhrn recenzí hry Crime Boss: Rockay City
Crime Boss: Rockay City Novinka Souhrn recenzí hry Crime Boss: Rockay City

Souhrn recenzí hry Crime Boss: Rockay City

Martin Pritula

Martin Pritula

6
Platformy Windows PC

Jaké známky si novinka brněnského studia odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již dnes vychází nová kooperativní FPS od tuzemského INGAME STUDIOS. Naší recenzi si můžete přečíst zde, zatímco níže naleznete hodnocení od zahraničních recenzentů.

Průměr recenzí na serveru Metacritic je v době psaní tohoto článku 54 %.

Everyeye

Pokud vývojáři dodrží slib, že budou vydávat nový bezplatný obsah a vyřeší některé problémy, mohl by si první počin brněnského studia vybojovat na herním poli menší postavení, a to i díky své přijatelné ceně.

70 %

Inverse

Rockay City je zajímavá svou neotřelou strukturou kampaně a díky své nízké ceně se jedná o velmi výhodnou koupi. Ale není tu dost věcí, které by někdo ocenil a které by někoho přiměly se ke hře vracet. Celý projekt je zjevně láskyplnou poctou slavným časům akčních filmů 90. let, ale provedení se bohužel míjí účinkem. Před koupí si však odpovězte na otázku, na jak dlouho vás novinka dokáže zaujmout, když jsou tu mnohem lepší hry pro více hráčů.

60 %

Attack of the Fanboy

Provedení hry Crime Boss: Rockay City není nijak převratné ani výjimečné, ale její pokus o inovativní roguelike kampaň je chvályhodný. Hra možná nemá nejrozmanitější aktivity, nejlepší přestřelky ani prvotřídní scénář, ale Crime Boss: Rockay City poskytuje zajímavý zážitek, který má podobně jako levný béčkový film jistý druh kouzla, které si nelze neužít.

60 %

Screen Rant

V současném stavu působí hra Crime Boss: Rockay City jako rádoby kriminálka na nejnižší úrovni, která se snaží rychle vydělat peníze v žánru, který je plný multiplayerových stříleček, které jsou daleko lepší.

50 %

Shacknews

Pokud vám představa, že si zahrajete střílečku plnou pseudoironických kaskadérských kousků a roguelike triků, zní zajímavě, našli jsme hru právě pro vás.

50 %

TheGamer

Crime Boss je hra, která bojuje sama se sebou. Všechny tři režimy něco nabízejí, ale žádný z nich nedělá nic opravdu skvěle. Mezitím postavy a scénář, které tyto mise obklopují, působí bolestně zaseknutě v roce 2011. A možnosti úpravy postavy jsou buď omezené, nebo nahodilé, a to takovým způsobem, že máte pocit, jako byste nad svým vybavením nikdy neměli úplnou kontrolu.

50 %

GGRecon

Hra Crime Boss Rockay City je odstrašujícím příkladem toho, jak neefektivně sestavit rozpočet videohry, a ukázkovým příkladem toho, že hry se musí především dobře hrát a působit. V této hře jsou hluboko ukryté dobré nápady a kombinace roguelike a Payday je skutečně neotřelý koncept, který bych rád viděl prozkoumaný v lepším titulu. Nicméně použití obsazení složeného z hollywoodských talentů, kteří už mají svá nejlepší léta za sebou, je volba, která hře nic nepřidává, a nestačí na to, aby odvedla mou pozornost od plytké hratelnosti, která byla už před deseti lety udělána mnohem lépe.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama