Souhrn recenzí hry Death's Door
Death's Door Novinka Souhrn recenzí hry Death's Door

Souhrn recenzí hry Death's Door

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Nová akční adventura od dvoučlenného týmu si odnáší skvělá hodnocení.

Reklama

Již včera vyšla pro PC a konzole Xbox One a Xbox Series nadějně vypadající akční adventura Deaths Door vytvořená dvoučlenným týmem Acid Nerve pod křídly vydavatele Devolver Digital. Jaké recenze si odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Death's Door

Hey Poor Player

Čas, který jsem s Death Doors strávil jsem si opravdu užil. Nejen, že mě zaujal vizuální styl, ale i dynamická, chytrá a dobře vyvážená hratelnost.

100 %

Player 2

Temné a okouzlující dobrodružství, které představuje výzvu a vybízí k vytrvalosti. Jedná se o úctyhodný příběh o odvážné vráně, který ačkoliv čerpá inspiraci z toho nejlepšího, stále si zachovává svou vlastní stopu.

100 %

Digital Trends

Death's Door je jednou z nejlepších her vydaných v letošním roce a jistě se bude ucházet o titul hry roku.

90 %

IGN

Death's Door je nutností pro ty, kteří si chtějí zahrát klasickou Zelda hru s procházením dungeonů, navíc s bonusem v podobě bezvadného boje proti vlnám nepřátel ve strašidelném světě. Tajemství jsou dostatečně hojná na to, aby vyvážila malou rozmanitost herních odměn, a soudržnost řešení hádanek a bojových střetnutí fungovala natolik úžasně, aby pro mě byla výzvou ve všech směrech.

90 %

WellPlayed

Death's Door se skvěle hraje, krásně se na ni dívá a postavy i svět jsou více než zapamatovatelné – pusťte se do toho a užijte si to.

90 %

IGN Italia

Akční RPG plné vášně, které sází na jednoduchost, což jej činí neuvěřitelně solidním. Level design, smysl pro detail, výtvarný styl a soundtrack... to vše si zaslouží potlesk. Je pravda, že vás hra rovnou hodí do obrovského labyrintu bez jakékoliv mapy, ale to nemusí být na škodu.

85 %

PC Invasion

Jde o neuvěřitelně dobrý mix akce a adventury, který rozhodně stojí za vaši pozornost.

85 %

Worth Playing

Celkově je hra Death's Door vydařená. Je to krátká, ale zábavná a náročná akční adventura ve stylu Zeldy, která je omezena pouze jejím drobným rozsahem. Možná nemá nejzapamatovatelnější hádanky nebo dungeony, ale rozhodně je z ní cítit zápal vývojářů, což dokáže ve výsledku opravdu hodně.

82 %

Attack of the Fanboy

Celkově vzato, Acid Nerve odvedli s Death's Door skvělou práci a kdyby jen trochu víc dotáhli některé aspekty a zároveň trochu zariskovali, získali by spíše vynikající než ,,jen" velmi dobrou hru. Přesto však více než stojí za zahrání, zejména pokud jste fanoušky žánru a nehledáte něco převratného. K dispozici je po dohrání také nějaký ten obsah navíc, který by vám mohl zážitek o něco prodloužit.

80 %

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama