Souhrn recenzí hry Ghostwire Tokyo
Novinka Souhrn recenzí hry Ghostwire Tokyo

Souhrn recenzí hry Ghostwire Tokyo

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si neotřelá duchařská střílečka odnáší v zahraničí?

Reklama

Již dnes odpoledne jsme vám přinesli naší recenzi na duchařskou střílečku Ghostwire Tokyo, ve které jsme hře udělili slušných 8/10. Jaké známky si ale hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Ghostwire Tokyo

Gaming Age

Ve výsledku je Ghostwire: Tokyo naprosto skvělé a jsem tak velmi rád za to, že vlastním konzoli PlayStation 5. Není mnoho her, kvůli kterým by se vyplatilo jít do obchodu a koupit si novou konzoli, lze však snadno říci, že toto je jedna z nich.

100 %

Noisy Pixel

Ghostwire: Tokyo stírá hranici mezi žánrem střílečky z pohledu první osoby a hororem. Oba žánry tak přirozeně mísí za pomocí vynikajícího level designu, zajímavých postav, promyšlených misí a napínavé akce. Vymítání tokijských ulic mě neskutečně bavilo. V úvodních kapitolách se sice objevují určité problémy, ale hra rychle nabere tempo, které vás udrží v napětí, dokud nebude poražen poslední yokai.

90 %

IGN Spain

Shinji Mikami se tentokrát spolehl na talent Kenjiho Kimury, který přináší do portfolia studia něco jiného a neotřelého.

90 %

Gaming Nexus

Přiznám se, že jsem nevěděl, co od Ghostwire: Tokyo očekávat. Jde o hru, ve které se jedinečným způsobem prolínají aspekty hororu a akce s hlubokým důrazem na japonský folklór. Z hlediska vizuálního a technického provedení je hra naprosto úchvatná, přičemž využívá všech možností next-gen konzole PlayStation 5. Její neuspokojivý příběh a opakující se prvky otevřeného světa ji však brzdí v tom, aby skutečně vynikla.

80 %

DualShockers

Hratelnost vás nezklame a souboje nikdy nepůsobí nevýrazně, ale příběh bohužel není takový, jaký jsem si jej přál.

80 %

Eurogamer Italy

Plně očekávám, že někteří lidé nebudou hrou nadšeni tak jako já, a myslím, že je to zcela pochopitelné. Pokud vám ale hra sedne, pak vám sedne opravdu hodně. Titul jako tento nevídáme v herním průmyslu často, neboť se rozhodně nejedná o záležitost pro každého, a přesto hra dostala vysoký rozpočet, který vývojáři plně využili k tomu, aby stvořili něco podivného a zároveň skvělého. A už jen kvůli tomu jsem si Ghostwire: Tokyo zamiloval.

80 %

Press Start Australia

Přesvědčivý koncept a skvěle realizovaný svět, Ghostwire: Tokyo využívá japonský folklór a unikátní bojový systém, aby poskytl jedinečný zážitek v otevřeném světě. I když některé aspekty boje působí nedotaženě a herní struktura je již ohraná, Ghostwire: Tokyo je stále jedinečné a kvalita je vysoko nad úrovní, kterou jste možná očekávali.

75 %

Destructoid

Ghostwire: Tokyo není pro každého, ale alespoň nám dává možnost okusit čeho je studio schopno. A já jen doufám, že příště posunou hranice ještě o něco dál.

75 %

Gamersky

Tato hra vás bude bavit. I přes některé výtky si myslím, že Tango Gameworks pod vedením Bethesdy vytvořilo propracovanou a velmi dobře hratelnou hru s otevřeným světem. Je to titul, který papírově splňuje všechny naše požadavky, a to takovým způsobem, že mu lze jen těžko aktivně něco vytknout. I přesto pro nás však byla hra velmi frustrující. Náznaky toho, čím vývojáři chtěli, aby hra byla, tu jsou, bohužel se tak ale nestalo. Místo toho jsem měl dojem, že jsem hrál frašku, která vypadá, jakoby se herní designéři Ubisoftu vydali do Tokia, a to ve mně zanechalo opravdu velmi negativní pocit.

70 %

VGC

Chvílemi se zdá, že neuvěřitelná výtvarná režie, hudba a vizuální styl, které jsou ve hře přítomny by si zasloužily lépe zpracované herní mechaniky. I tak je ale Ghostwire Tokyo jednou z jedinečnějších her na poli AAA produkce.

60 %

Metro Game Central

Málokdy se stává, že by hra s tak velkým rozpočtem byla založena na tak chabé herní premise, jako tato překvapivě nudná akční adventura z pohledu první osoby, které z nějakého důvodu začne docházet dech už na konci tutoriálové úrovně.

40 %

Ghostwire Tokyo vychází 25. března na PC a konzoli PlayStation 5.

Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Souhrn recenzí hry Ghostwire Tokyo
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama