Souhrn recenzí hry Gran Turismo 7
GT7 Novinka Souhrn recenzí hry Gran Turismo 7

Souhrn recenzí hry Gran Turismo 7

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Jaké známky si nový díl závodní série odnáší v zahraničí?

Reklama

Již dnes vychází na konzole PlayStation 4 a PlayStation 5 nový díl oblíbené závodní série Gran Turismo, a tak jsme si pro vás přichystali souhrn verdiktů zahraničních recenzentů.

Naší recenzi naleznete zde.

 

Souhrn recenzí hry Gran Turismo 7

PlayStation LifeStyle

Gran Turismo 7 naprosto exceluje svým ozvučením, lokacemi, fyzikou a animacemi, které dohromady nabízejí opravdu věrný pocit ze závodění.

100 %

The Gamer

Gran Turismu 7 je těžké něco vytknout. Nevzpomínám si na jinou závodní hru, kterou bych hrál klidně pět hodin v kuse, aniž bych se zvedl z gauče. Závody jsou napínavé, auta je radost řídit, tratě jsou nádherné a kariéra je dobře strukturovaná. A to jsem ještě nemluvil o foto režimu, který patří k tomu nejlepšímu, co jsem ve hrách viděl. Zatím jsem se ale plně neponořil do hry pro více hráčů, která má potenciál zrodit prosperující soutěžní scénu. Je toho zkrátka hodně a nedokážu si představit, že bych v dohledné době chtěl hrát jiný závodní simulátor.

100 %

GamingBolt

Gran Turismo 7 je jednoduše jednou z nejlepších závodních her všech dob.

100 %

Player 2

Tato hra je mistrovským dílem z hlediska hratelnosti a přítomného vozového parku. Žádná závodní hra se nikdy nepřiblížila takto senzačnímu zážitku z jízdy.

100 %

IGN Italia

Gran Turismo 7 přináší nejlepší možný zážitek na trati. I přes některé drobné nedostatky, pokud jde o umělou inteligenci a kolize, je rovnováha mezi simulací a přístupností jednoduše dokonalá a podpora DualSense neuvěřitelná. Co se týče obsahu, režim kariéry skutečně vyniká a umožňuje hráčům s láskou a vášní objevovat historii automobilismu, zatímco multiplayer a vlastní události umožní hrát Gran Turismo 7 ještě déle.

94 %

The Game Machine

Gran Turismo 7 vrací ságu zpět k rovnováze mezi hrou pro jednoho hráče a hrou pro více hráčů, načež přináší bohatou a hutnou kampaň s pozvolným, ale stálým a uspokojivým progresem. Systém ovládání je působivý a ještě umocněný ovladačem DualSense, zatímco osvětlení a důraz na detaily plně odpovídají využitému potenciálu konzole PlayStation 5.

90 %

Daily Star

Je mnohem přístupnější než dříve, ale stále si zachovává svou identitu. Pokud se tvůrci příště trošku více zaměří na zábavnost, bude na tom série ještě lépe.

90 %

Metro

Ovladač DualSense plně využívá neuvěřitelně propracovaný a uspokojivý jízdní model, který GT7 nabízí. Vše od počasí až po zvukové efekty bylo dotaženo k dokonalosti – Gran Turismo 7 je tak bezpochyby nejkomplexnější závodní hrou na světě.

90 %

Everyeye

Gran Turismo 7 je zážitek, který by si neměl nechat ujít žádný automobilový nadšenec. Poslední dílo Yamauchi-sana není dokonalé, ale je naprosto nezbytné pro každého fanouška závodních her.

85 %

Gaming Trend

Gran Turismo 7 je vynikající závodní simulátor pro ty, kteří hledají realističtější zážitek nebo se chtějí dozvědět více o automobilech. Díky skvělému jízdnímu modelu hry je možné provádět spoustu činností, sbírat auta a zvládnout tratě. I když je ze hry cítit naprosté nadšení vývojářů pro věc, stále má některé nedostatky, jako je velmi úmorný sytém postupu a neustálé výzvy ke koupi mikrotransakcí.

85 %

Eurogamer Italy

Gran Turismo 7 představuje vše, co si milovník automobilů může přát. Perfektní detaily a historie motorsportu jsou ingrediencemi, které tvoří tento produkt; na druhou stranu formule hry stárne a je potřeba větších změn, než je jen lepší grafika.

80 %

SpazioGames

Gran Turismo 7 využívá režim kariéry a představuje zcela novou podobu menu a soutěží. Přesto je to hra, která odmítá moderní konvence a snaží se být podobná prvnímu GT, což se bohužel týká i nekonzistence umělé inteligence.

76 %

VGC

Pokud dokážete přetrpět těžkopádné menu a nekonečné nudné dialogy, pak se někde v Gran Turismu 7 zřejmě skrývá vynikající závodní hra.

60 %

Gran Turismo 7 si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Souhrn recenzí hry Gran Turismo 7
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama