Souhrn recenzí hry High on Life
High on Life Článek Souhrn recenzí hry High on Life

Souhrn recenzí hry High on Life

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již dnes vychází na PC, Xbox One a Xbox Series akční adventura High on Life od spolutvůrce animovaného seriálu Rick and Morty.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry High on Life

PC Invasion

High On Life je zábavná komedie, která je zároveň příjemnou střílečkou z pohledu první osoby, zejména pokud máte rádi humor Justina Roilanda.

85 %

Game Rant

Je to divoká jízda, která si zaslouží, abyste ji vyzkoušeli.

80 %

Noisy Pixel

High on Life ví, čím chce být, a přináší tento zážitek hráčům, kteří pravděpodobně chtějí totéž. Úroveň humoru a scénáře je fantastická. Přesto však musíte počítat s nekonečnými vlnami nepřátel, které naštěstí čas od času obzvláštní plošinovkové sekvence a skvělé scény. Fráze "Od hráčů pro hráče" nikdy žádné hře neseděla lépe.

80 %

God is a Geek

High on Life je plná zábavných mechanismů a skvěle napsaná, a přestože novinka žádný žánr nevynalezla, učinila jej mnohem zábavnějším.

80 %

Worth Playing

High on Life je solidní střílečka/dobrodružná hra z pohledu první osoby. Akce je napínavá a souboje s bossy jsou frustrující svou obtížností, ale uspokojivé, jakmile někoho zlikvidujete. Průzkumné pasáže vás nutí vracet se do každé oblasti, abyste vyluštili všechna tajemství, akorát bychom si přáli, aby zde bylo více lokací. Celá hra je příjemně dlouhá, ale opravdu vás zabaví pouze v případě, že jste fanoušky tohoto typu humoru.

75 %

Digital Trends

High on Life si bere z Metroid Prime ty správné designové prvky, ale nepříliš povedený humor z něj dělá spíše průměrnou hru.

70 %

GamesRadar+

High on Life je sebevědomá a schopná metroidvania, která si opravdu libuje v tom, že je tak divná a obskurní, jak jen to je možné. Squanch Games představuje boj podpořený upovídanými zbraněmi a nádhernými lokacemi, čímž vývojáři vytvořili hru, která stojí za váš čas, ačkoli ne vždy působí zcela propracovaně.

70 %

Destructoid

Oceňuji, co Squanch Games přinášejí hernímu průmyslu, ovšem jejich předchozí hra Trover Saves the Universe byla mnohem lepší destilací humoru Roilanda a spol.

55 %

But Why Tho?

Každého, kdo není nadšený z představy, že mu Roiland bude neustále kecat do ucha desítky hodin v kuse, bude pravděpodobně hra rozčilovat. A když se k tomu všemu přidáte nepřesvědčivé souboje, frustrující průzkum a nedostatek čehokoli jiného, je High on Life jedním z nejotravnějších, nejzbytečnějších a nejslabších zážitků za poslední roky.

30 %

Hra je dostupná také ve službě Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama