Souhrn recenzí hry Pikmin 4
Pikmin 4 Novinka Souhrn recenzí hry Pikmin 4

Souhrn recenzí hry Pikmin 4

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch

Jaké známky si pokračování série odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tento pátek se na obrazovky konzole Nintendo Switch očekávaná real-time strategie Pikmin 4.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Pikmin 4

Dexerto

Pikmin 4 je naprostá bomba. Hra je nabitá humorem a nikdy mě nepřestala bavit. Ať už jste zarytými fanoušky, nebo nováčky v této sérii, v tomto nápaditém a povedeném pokračování si užijete spoustu zábavy.

100 %

Player 2

Zatímco v některých oblastech Pikmin 4 hrál na jistotu a držel se zavedeného (a osvědčeného) vzorce, v jiných aspektech Pikmin 4 udělal to, po čem fanoušci léta volali, a tyto evoluce a doplňky dělají z Pikmin 4 definitivně nejlepší hru v sérii.

100 %

Siliconera

Pikmin 4 je výjimečným zážitkem zejména proto, že řada nových mechanik zbavuje hráče frustrujících částí předchozích her.

100 %

Destructoid

Když jsem hrál Pikmina 4 a všechno se začalo rozjíždět, pomyslel jsem si (s úsměvem na tváři): "Tohle chci hrát pořád."

95 %

God is a Geek

Pikmin 4 je vyvrcholením všeho, co mu předcházelo, a je vylepšen skutečně kouzelným způsobem. Hra toho nabízí tolik, že si lze jen těžko představit, že by se někdo nudil.

95 %

SpazioGames

Pikmin 4 je prostě největší, nejambicióznější a nejhezčí titul série: nabízí dobře známou a oblíbenou hratelnost série se spoustou zvratů a překvapení a přinejmenším třikrát více obsahu než Pikmin 3. Pro majitele Switche rozhodně povinnost.

90 %

Screen Rant

V roce, kdy vychází desítky her obrovského rozsahu, je snadné přehlédnout relativně pohodovou hru, jako je Pikmin 4. Pikmin 4 je však fantastickou připomínkou toho, že někdy mohou uspět i hry, které jsou prostě okouzlující a roztomilé.

90 %

PCMag

Pikmin 4 od společnosti Nintendo krásně staví na svérázném strategickém vzorci série a přináší nové mechanismy a bohaté lokace, díky nimž se budete cítit ještě více jako meziplanetární průzkumníci.

90 %

CGMagazine

Pikmin 4 skvěle ukazuje, jak efektivně využívat několik dobrých mechanik. Jistá repetitivnost se však může dostavit.

85 %

Gfinity

Pikmin 4 je skvělá hra, od které jsem nečekal, že mě tak intenzivně pohltí. Od ohromujícího vizuálního zpracování až po nesmírně okouzlující hratelnost je to svěží návrat série.

80 %

Metro GameCentral

Nintendo úspěšně přetváří Pikmina na klidnou hru ve stylu Stardew Valley, která je mnohem větší a přístupnější než kdykoli předtím.

80 %

VGC

Pikmin 4 je chytré a obsahem nabité vylepšení jedné z nejpodceňovanějších sérií od Nintenda, ale dlouholeté fanoušky může odradit dlouhá doba do rozjezdu velkorysé kampaně.

80 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama