Souhrn recenzí hry Redfall
Redfall Novinka Souhrn recenzí hry Redfall

Souhrn recenzí hry Redfall

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Jaké známky si novinka od Arkane Studios odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Vývojáři z Arkane Studios, kteří stojí například za titulem Prey z roku 2017, dnes vydali novou kooperativní FPS s názvem Redfall.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Redfall

We Got This Covered

Hra Redfall vás ohromí bohatými, krásnými otevřenými světy, množstvím zbraní a širokou škálou nepřátel. Ani tentokrát nebudou hráči litovat, že se rozhodli vrhnout na nejnovější mistrovské dílo studia Arkane.

90 %

XboxEra

Redfall je ve většině ohledů fantastický. Brzdí ho však několik nepochopitelných designových rozhodnutí týkajících se kooperace a některé frustrující technické problémy. Sólově je hra zatraceně zábavná a v kooperaci přímo úžasná. Možná to nakonec bude nejhůře hodnocený titul Arkane v historii, ale bude jejich hráčky vůbec nejúspěšnější. Sám nebo s přáteli je Redfall hrou, kterou by si měl zahrát každý fanoušek žánru.

85 %

IGN Spain

Redfall se stává nejzábavnější hrou Arkane: žádná morální dilemata, žádné existenciální otázky, jen naprostá zábava s přáteli i o samotě.

80 %

Gaming Nexus

Redfall je větší a mnohem promyšlenější hra, než jsem čekal. Ve více hráčích je zábavná, ale sólo jsem si ji užil ještě víc. Plížil jsem se s odstřelovací puškou, střílel upíry z dálky a také jsem mohl hrát Redfall jako stealth hru, což bylo velmi příjemné. Ještě je třeba doladit některé technické problémy, ale pro lidi, kteří se sžijí se strašidelným otevřeným světem, je tu spousta zábavy.

74 %

SpazioGames

Redfall ukazuje několik dobrých nápadů (zejména v designu úrovní), ale nestačí na to, aby konkuroval brilantním předchozím počinům, které Arkane zrodilo.

70 %

Attack of the Fanboy

Redfall není v žádném případě přelomová hra - ale někdy stačí, když je hra zábavná, a Arkane vytvořili zážitek, který je zatraceně zábavný.

70 %

Metro GameCentral

Imerzivní simulátor se setkává s kooperací pro čtyři hráče v této upírské střílečce z pohledu první osoby, která se vyznačuje obstojnou hratelností, ale nulovou nápaditostí.

60 %

GamingBolt

Redfall je dosud nejnepovedenější hrou od Arkane. Fascinující prostředí a některé zbytky oblíbené herní formule vývojářů nestačí k překonání četných problémů hry, od strnulého ovládání a neuspokojivě rutinních designových rozhodnutí až po nevýrazný příběh a technické nedostatky.

50 %

WellPlayed

Redfall je zklamáním na poli stříleček z pohledu první osoby s otevřeným světem a nemá ani náznak atmosféry nebo kreativních řešení, které jsme od Arkane Studios očekávali.

45 %

GameSpot

Redfall je hra, která ještě neměla být vydána. Její hromada chyb brzdí herní smyčku prozkoumávání světa s přáteli a tato smyčka sama o sobě se zdá být ohrožena prvky, které jsou špatně provedené a implementované. Nemohu předstírat, že vím, zda se Arkane rozhodlo tuto hru vytvořit, či zda byli jejím vytvořením pověřeni. Ve výsledku po dohrání hry zůstal jen pocit, že se z mého oblíbeného studia stalo něco zcela podprůměrného.

40 %

Hey Poor Player

Mezi polovičatou hratelností, opakujícím se otevřeným světem a překvapivě špatnou optimalizací působí Redfall jako titul, který je stále ve fázi alfa, nikoliv jako produkt, který má představovat vlajkovou loď prémiové předplatitelské služby Microsoftu.

40 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama