Souhrn recenzí hry Total War: WARHAMMER III
Novinka Souhrn recenzí hry Total War: WARHAMMER III

Souhrn recenzí hry Total War: WARHAMMER III

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Windows PC

Jaké známky si zakončení úspěšné strategické trilogie odnáší v zahraničí?

Reklama

Pakliže se řadíte mezi fanoušky strategií, potažmo série Total War, určitě vám neunikla naše recenze na zakončení fantasy trilogie od studia Creative Assembly, ve které jsme hře udělili vysoké hodnocení 9/10.

Jako obvykle vám však přinášíme též souhrn recenzí ze zahraničí, na který se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí hry Total War: WARHAMMER III

NME

Warhammer III je nezbytností pro všechny fanoušky tohoto žánru a zároveň se dost možná jedná o vůbec nejlepší díl série Total War. Větší, lepší a krvavější než jeho předchůdci, tento závěr série zkrátka přináší vše, co fanoušci požadovali – a ještě něco navíc.

100 %

PC Invasion

Ačkoli má hra Total War: Warhammer III některé výrazné nedostatky, zejména poněkud chaotičtější průběh kampaně, stále dokáže zaujmout. Zejména díky několika frakcím a lordům, z nichž si můžete vybírat, spolu s množstvím vylepšení stávajících mechanik, jsme si jisti, že se určitě budete zatraceně dobře bavit.

95 %

SpazioGames

Creative Assembly a Games Workshop se vyvarovali chyb i do třetice a Total War: Warhammer III je tak perfektním zakončením trilogie a zároveň jasným krokem vpřed pro celou značku.

90 %

TheSixthAxis

Pokud je Total War: WARHAMMER III začátkem konce fantasy série od Creative Assembly, pak se jedná o skvělé zakončení. Hra se posouvá kupředu hned v několika ohledech. Vylepšením prošlo fungování kampaně, gradace hratelnosti před samotnými bitvami a následně průběh a fungování oněch bitev. Kromě toho ale došlo na mnohá drobná vylepšení pro franšízu Total War jako takovou.

90 %

PC Gamer

Skvělý závěrečný akt s dosud nejnápaditějšími a nejzvláštnějšími frakcemi série.

90 %

IGN

Režim pro jednoho hráče hry Total War: Warhammer III nám představuje napínavou, náročnou a mnohovrstevnatou kampaň, kterou pohání poutavý příběh a nezapomenutelní protivníci. Chaos Realms tyto postavy chytře spojuje dohromady, takže i ti ze vzdálených koutů světa budou moci vzájemně prověřit své síly. A přestože velikost seznamu frakcí v současné době působí trochu jako zklamání, všechny nově představené frakce jsou vynalézavé a bitvy s nimi prostě zábavné. Skutečná zkouška Warhammeru 3 teprve přijde, až si budeme moci zahrát se všemi frakcemi ze všech tří her na obrovské kombinované mapě. Ale i kdyby to byl hlavní důvod, proč vás hra zajímá, můžeme vás ujistit, že už teď tu na vás čeká spoustu zábavy.

90 %

Windows Central

Nové mechaniky, frakce a herní možnosti dělají ze hry Total War: Warhammer III strategickou hru, kterou si musíte zahrát. S absencí krve při vydání jsme sice počítali, ale přesto se jedná o zklamání.

90 %

God is a Geek

Total War: Warhammer III nabízí neuvěřitelnou hloubku, která je synonymem série, a zároveň přidává nové rozsáhlé funkce pro více hráčů a skvělé mechanismy pro jednotlivé frakce.

85 %

GamesHub

Díky zábavnému výběru frakcí, zajímavému novému hernímu režimu a skvělému začátku je Total War: Warhammer III velkolepou strategií, která rozhodně stojí za zahrání.

80 %

VG247

Warhammer III je upřímně řečeno neuvěřitelný počin. Nějakým způsobem se mu podařilo přinést několik jedinečných a uspokojivých kampaní, aniž by tím utrpěla jejich kvalita a hloubka. Kampaně a boje jsou odborně vyvážené – náročné, ale spravedlivé – s dostatečnou rozmanitostí, aby se vyplatilo hrát za více než jednu frakci. Větší rozmanitost by byla vítána jak v charakteristikách frakcí, tak v designu map, ale Warhammer III je stále jednou z nejuspokojivějších strategických her posledních let.

80 %

Cultured Vultures

Ačkoli narazíte na některá omezení spojená se stárnoucím herním enginem, Total War: Warhammer III je stále solidním zakončením fantasy trilogie od Creative Assembly.

75 %

Total War: WARHAMMER III vychází 17. února na PC. Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Od prvního dne bude titul k dostupný též skrze službu PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama