Novinka Souhrn recenzí Immortals: Fenyx Rising

Souhrn recenzí Immortals: Fenyx Rising

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vypůjčení oblíbených herních mechanik se Ubisoftu vyplatilo.

Reklama

Před malou chvílí jsme vám přinesli naší recenzi na Immortals: Fenyx Rising, v níž si hra odnesla skvělých 8/10 s následujícím verdiktem:

Pokud patříte mezi mladší hráče a nemáte žádné zkušenosti s Assassíny nebo Zeldou, tenhle kousek se pro vás klidně může stát letošní hrou roku. Jestliže jste naopak zkušení harcovníci, budete možná zpočátku brblat nad všemožnými jejími "vypůjčenými" vlastnostmi, ale i vás si Fenyx může postupně získat a dobře bavit. Menší, jednodušší, ale skvěle vybalancovaná a milá hra pro celou rodinu. Navíc s povedeným českým překladem.

Jak si ale tato Zeldou a Assassin's Creed inspirovaná adventura vede v zahraničí? To se dozvíte v souhrnu níže. Výše se naopak můžete podívat na nový launch trailer.

Souhrn recenzí Immortals: Fenyx Rising

God is a Geek

Immortals Fenyx Rising je vynikající dobrodružství s náročnými a chytlavými hádankami, skvělým bojovým systémem a bohatým světem, jenž doslova vybízí k prozkoumání.

90 %

True Gaming

Přestože si Immortals Fenyx Rising jasně půjčuje mechaniky jiných her, krásně je aplikuje, což docílilo v zábavné dobrodružství smíchané s komickým vyprávěním.

80 %

COGConnected

Na první pohled se může zdát, že Immortals je mišmaš několika her, ale je to jejich popel z něhož Fenyx vzešel. Hra překypuje šarmem a zdejší postavy a vyprávění příběhu si zamilujete. Při tom všem pak budete chtít prozkoumat každé zákoutí tohoto bohatého a rozmanitého řeckého světa.

87 %

DualShockers

Immortals bere inspiraci z mnoha dřívějších her Ubisoftu, stejně jako od některých dalších velkých titulů, ale nedělá to dost dobře na to, aby se odlišil. Nelze popřít, že na tomto ostrově na vás čeká spousta zábavy, jen od toho nečekejte příliš.

75 %

Push Square

I když Immortals Fenyx Rising nepřichází s mnoha nápady, vytvořil Ubisoft úspěšný slepenec, který stojí za vyzkoušení. Zjednodušený, ale zábavný soubojový systém poskytuje základ pro ohromující svět plný aktivit a vtipného příběhu, který vás jednou nebo dvakrát zasměje. Jen nikomu neříkejte, co přesně vás zasmálo. Hádanky jsou rozhodně zdrojem frustrace, ale vyjma nich Immortals Fenyx Rising poskytuje běžný, ale zábavný zážitek.

70 %

VGC

Jedinou záchranou tohoto titulu je, že některé prvky, které vychází z mnohem lepších her, jsou adekvátně znovu vytvořeny. Fanoušci jiných titulů zde tak mohou najít nějakou tu zábavu, zatímco se zaposlouchají do skladeb vynikajícího skladatele. Immortals Fenyx Rising jste asi doposud nehráli, jeho lepší verzi však ano.

40 %

Immortals: Fynyx Rising vychází 3. prosince na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama