Souhrn recenzí Little Nightmares II
Little Nightmares 2 Novinka Souhrn recenzí Little Nightmares II

Souhrn recenzí Little Nightmares II

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jak dopadlo pokračování vynikajícího hororu?

Reklama

Již dnes padlo recenzentské embargo na pokračování vynikajícího Little Nightmares od Tarsier Studios. Naší recenzi, v níž si hra odnesla velice slušných 8/10 si můžete přečíst zde. Jak ale hra dopadla u zahraničních recenzentů? Na to odpoví níže uvedený souhrn.

Souhrn recenzí Little Nightmares II

Noisy Pixel

Little Nightmares II se snadno stane jednou z nejlepších her roku 2021. Jeho hororová témata přikovou hráče k obrazovce po celou dobu dobrodružství od počátku až po vyvrcholení, které vás zanechá naprosto ohromené. Tempo hry tvořené hádankami vytváří pěknou rovnováhu mezi lineárním designem hry a drobným prozkoumáváním. Je to hra, kterou může projít kdokoli, kdo dokáže ustát trochu strachu. Přístup pokus-omyl z ní činí snadné doporučení pro hráče všech dovednostních úrovní.

90 %

The Gamer

Little Nightmares 2 je fascinující, nervy drásající cesta do šílenství. A to vše díky děsivým představám lidí ve studiu Tarsier Studios: skupině vývojářů, kteří jsou až po uši namočeni ve snaze přinést dospělým lidem dětské trauma.

90 %

Shacknews

Little Nightmares 2 je větší (doslova dvakrát delší) a lepší než první hra. Přesto si ale udržuje ten osobní nepříjemný pocit, jaký přinesli původní Little Nightmares. Pale City je skvělé nové místo plné jedinečných postav a tvorů. Díky skvělé směsi hrůzy a hlavolamů je Little Nightmares 2 homerun pro Tarsier Studios a Bandai Namco Entertainment.

90 %

DualShockers

Little Nightmares 2 posouvá vzorec z první hry vpřed se spoustou vynalézavých změn, z nichž většina funguje.

90 %

God is a Geek

Little Nightmares II vypráví krásný, ale křehký příběh přátelství, smutku a hledání světla mezi temnotou. Hádanky jsou dobře navržené, hudba je ohromující a vizuály zkrátka na jiné úrovni.

90 %

Metro GameCentral

Pečlivě vytvořené umělecké dílo, které vylepšuje mechaniky originálu originál a podnítí vás k přemýšlení nejen při řešení hádanek.

90 %

Gamers Heroes

Little Nightmares 2 vylepšuje originál vyšší strašidelností, lepšími hádankami a fantastickou atmosférou. Fanoušci hororových nebo logických her by neměli váhat s výběrem této hry.

85 %

GameWatcher

Little Nightmares 2 nejen že odrážejí svůj název, ale také vylepšují téměř všechny aspekty původní hry. Hráči mohou na cestě narazit na několik frustrujících zádrhelů, ale zkoumání tohoto děsivého světa s Mono a Six je nesmírně uspokojivé. Nakonec bych tento doporučil každému fanouškovi surrealistických hororových příběhů s emocionálními zvraty, i když, po konci hry byste mohli odcházet s problémy se spánkem.

85 %

AusGamer

Little Nightmares II je úžasná, podmanivá, strašidelná a znepokojující zároveň.

84 %

GamesRadar+

Úžasná malá hororová hra, která může být stejně frustrující, jako brilantní.

80 %

Push Square

Little Nightmares II stojí za vyzkoušení pro svůj vlastní umělecký směr, i když jeho křečovité ovládání může být občas překážkou. Titul se příliš spoléhá na principu pokus-omyl, což je frustrující, ale mnoho střetů s vámi tak bude žít ještě dlouho po dokončení hry, což utváří dobrý dojem. Občas to zkrátka působí neohrabaně, ale hádanky se neustále znovu obměňují a každá další lokace vás vtáhne svými surrealistickými a znepokojivými nápady.

60 %

Little Nightmares II vychází 11. února na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S dorazí později v tomto roce.

Hru si můžete ve verzích pro konzole zakoupit v Day 1 edici v obchodě Xzone.

Souhrn recenzí Little Nightmares II
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama