Souhrn recenzí Lost Judgment
Lost Judgment Novinka Souhrn recenzí Lost Judgment

Souhrn recenzí Lost Judgment

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One

Jaké známky si japonská detektivka odnáší v zahraničí?

Reklama

Dnes jsme vám přinesli naše dojmy z hraní „detektivní odbočky“ série Yakuza, kterou je Lost Judgment.

Na naší recenzi se můžete těšit v následujících dnech, níže se prozatím můžete podívat na souhrn recenzí zahraničních.

Souhrn recenzí Lost Judgment

Screen Rant

Lost Judgment je ohromující. Jeho dobře dávkovaný příběh nepřestává uchvacovat, zatímco herní systémy dělají navigování herními lokacemi vzrušující.

100 %

Hey Poor Player

Lost Judgment je vynikající pokračování, které navazuje na svého předchůdce ve všech myslitelných ohledech a vypráví příběh, který vás donutí položit si otázku, co pro vás znamená spravedlnost. Je to napínavá jízda plná zvratů, která vás udrží v napětí až do samého konce. A i po skončení titulků vás ulice města budou svými nesčetnými aktivitami lákat zpět.

100 %

App Trigger

Úžasný příběh o záhadné vraždě a konspiraci je vyprávěn prostřednictvím skvělé hratelnosti. Plynulé souboje, úžasná místa k prozkoumání a zábavné vedlejší úkoly vás přimějí vracet se zpět.

95 %

Silliconera

Stejně jako efektní souboje, i příběh má značný spád. Díky němu je Lost Judgment hrou, která vás, kromě toho, že je zábavná, skutečně láká, abyste ji dotáhli až do konce.

90 %

IGN Italy

Pokračování překypující obsahem, které je dobře napsané a provedené, s rozmanitým, hlubokým a uspokojivým bojovým systémem.

89 %

GamingTrend

Lost Judgment je pro spin-off sérii Yakuza jen malým posunem vpřed. I když bych od pokračování čekal trochu víc, to, co je zde, je stále stejně zábavné jako první hra, ne-li více. Středoškolské části představují neotřelý pohled na často využívané japonské prostředí, přičemž se stále zaměřují na kriminální drama a vyšetřování, které fanoušci tolik milují.

85 %

SpazioGames

Lost Judgment je příliš jednoduchý a nedosahuje vysoké úrovně vyprávění příběhu, kterou je studio RGG proslulé, ale přesto je to skvělé akční kriminální drama, které byste si mohli chtít zahrát.

82 %

VGC

Skvělé souboje a společenské kluby vás zaměstnají na dlouhou dobu, ale je to právě mnohem lepší detektivní příběh, který povyšuje Lost Judgment nad původní hru.

80 %

Game Informer

Když Lost Judgment v něčem selže, už se z toho nikdy nevzpamatuje. Ačkoli je na příběhu a hratelnosti mnoho zajímavého, nakonec se problémy stanou příliš velkými na to, aby se daly ignorovat.

75 %

Shacknews

Sega je zjevně schopna vytvořit přesvědčivou mysteriózní hru, která by se mohla rovnat s díly studií, jako je Naughty Dog, ale bude to vyžadovat soustředěnější přístup s lepším tempem, kterému se Lost Judgement zjevně snaží vyhnout.

70 %

Digital Trends

Lost Judgment je mechanicky dobrý spin-off Yakuzy, ale díky svému spletitému příběhu působí jako natahovaný televizní seriál.

60 %

Lost Judgment vychází 24. září na konzole PS4,PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama