Souhrn recenzí Mario Golf: Super Rush
Novinka Souhrn recenzí Mario Golf: Super Rush

Souhrn recenzí Mario Golf: Super Rush

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch

Jaké známky si nový Mario Golf odnáší v zahraničí?

Reklama

Již dnes vychází šestý díl série Mario Golf zvaný Mario Golf: Super Rush exkluzivně na Nintendo Switch. Na to, jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů, se můžete podívat v souhrnu níže.

Souhrn recenzí Mario Golf: Super Rush

Video Chums

Díky novým zběsilým režimům a skvělé hratelnosti je hraní hry Mario Golf: Super Rush tou největší zábavou, jakou jsem za dlouhou dobu u sportovní hry zažil. No a k tomu všemu si ještě připočtěte kultovní kouzlo Nintenda a komplexní multiplayer.

91 %

Wccftech

Mario Golf: Super Rush je nejlepší sportovní hrou této značky za hodně dlouhou dobu, přičemž nabízí chytře přepracované základní mechanismy, krásná a rozmanitá hřiště, nové režimy a dobrodružství pro jednoho hráče plné zábavných zvratů. Hra je sice trochu chudá na obsah (což Nintendo slibuje řešit bezplatnými aktualizacemi), ale kromě toho je Mario Golf téměř bezchybným titulem.

90 %

Millenium

Mario Golf: Super Rush je skvělá sportovní hra, která dokáže zabavit začátečníky i pokročilé hráče. Díky velmi jednoduchému ovládání a herním režimům, z nichž každý je zábavnější než ten předchozí, vás bude tento nový Mario jistě provázet letošním létem mnoho hodin a dodá tradičnímu golfu šmrnc.

85 %

Hobby Consolas

Nezáleží na tom, jestli máte rádi golf, nebo ne. Nintendo vše změnilo a udělalo z tohoto pomalého sportu ryzí šílenství s běháním, speciálními údery nebo pastmi, čímž učinilo titul, který se bude líbit všem typům hráčů. To vše je završeno vynikajícím ovládáním a pěknou a barevnou grafikou. Škoda jen, že příběhový a online režim nenabízí trochu více...

85 %

Game Informer

Navzdory tomu, že příběhový režim není příliš přesvědčivý, přináší hra Mario Golf: Super Rush spoustu skvělých golfových zážitků. Díky silnému základu a mnoha zábavným způsobům hraní navazuje Mario Golf: Super Rush na dlouholetou tradici sportovních her od Nintenda, u kterých se dobře pobavíte bez ohledu na to, zda jste příznivci daného sportu.

83 %

The Gamer

Super Rush je vynikající golfová hra, ale skutečnost, že pouze jeden z propagovaných režimů lze hrát ve třech až čtyřech hráčích současně na jedné konzoli, je trochu zklamáním. I přesto se však hře daří být nejlepším sportovním titulem s Mariem na Nintendu Switch a skvělým multiplayerovým klenotem pro nenáročná setkání s kamarády.

80 %

Metro Game Central

Nejlepší hra Mario Golf od dob originálu pro N64, která ačkoli má několik podivných nápadů, jsou téměř všechny nepovinné a výsledkem je tak působivě komplexní sportovní zážitek.

80 %

SpazioGames

Mario Golf: Super Rush je zajímavé a zábavné pojetí golfu, ale dobrodružný režim působí odbytým dojmem a mohl nabídnout mnohem více.

73 %

Guardian

Novinka v podobě hráčů pobíhajících po hřišti po svých úderech je zábavná, ale možná se vám bude stýskat po klidnější hratelnosti.

60 %

Screen Rant

Celkově má hra Mario Golf: Super Rush několik zajímavých nápadů, ale většina jejího obsahu zkrátka nedává smysl.

60 %

GamesRadar+

Hra dělá několik různých věcí, aniž by v jakékoliv působila přesvědčivě. Ačkoli Mario Golf: Super Rush nepůsobí ve většině aspektů příliš neohrabaně, při srovnání s jinými golfovými hrami z poslední doby je patrné, že se jim prostě nemůže rovnat.

50 %

Hru si můžete zakoupit o obchodě Xzone, kde jako dárek získáte i originální golfové tričko.

Souhrn recenzí Mario Golf: Super Rush
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama