Souhrn recenzí rozšíření Horizon Forbidden West: Burning Shores
Horizon Forbidden West: Burning Shores Novinka Souhrn recenzí rozšíření Horizon Forbidden West: Burning Shores

Souhrn recenzí rozšíření Horizon Forbidden West: Burning Shores

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 5

Jaké známky si rozšíření oblíbené série odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již minulý týden se všichni fanoušci série Horizon od studia Guerilla Games dočkali nového rozšíření zvaného Horizon Forbidden West: Burning Shores, jež dorazilo exkluzivně na PlayStation 5.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí rozšíření Horizon Forbidden West: Burning Shores

GamesHub

Tam, kde se Horizon Forbidden West opírá o futurismus, zůstává Burning Shores po celou dobu vzdorovitě lidský.

100 %

GameSpew

Bylo by snadné popsat Horizon Forbidden West: Burning Shores jakožto více toho samého, ale díky některým vynikajícím herním momentům a novému vztahu Aloy se Seykou by mělo být rozšíření považováno za zásadní pro všechny fanoušky série. Nenechte se mýlit, třetí hra v sérii se blíží a toto je její předehra. Ale co je důležitější, pokud jsou zdejší nové funkce a další přídavky ochutnávkou toho, co přijde, pak se na pokračování velice těšíme.

90 %

CGMagazine

Burning Shores vyniká úžasným vizuálem, poutavým příběhem a vývojem vztahu mezi Aloy a Seykou, díky čemuž posouvá laťku pro DLC a rozhodně nadchne fanoušky série Horizon.

90 %

But Why Tho?

Horizon Forbidden West: Burning Shores je vynikajícím příkladem toho, jak správně udělat DLC. Pokud je tohle jen ochutnávka toho, co Aloy čeká příště, pak se nemůžu dočkat.

90 %

Digital Chump

Horizon Forbidden West: Burning Shores je zábavný, i když ne krátký, epilog ke hře Horizon Forbidden West. Ti, kteří očekávají masivní odhalení, budou možná trochu zklamáni, ale v Burning Shores je dostatek obsahu na to, aby hra stála za to. Seyka je zatím nejlepší společnicí Aloy a celkově je Burning Shores úžasným doplňkem pro fanoušky Horizonu; zejména pro ty, kteří jsou zvědaví, jaká budoucnost může Aloy potkat.

85 %

Inverse

V konečném důsledku Horizon Forbidden West: Burning Shores působí jako dobrá upoutávka na další hru. Koketuje s konceptem některých dosud největších věcí v tomto příběhu, ale přesto se k většině z nich se plně nehlásí. Vždycky je skvělé strávit s Aloy více času, a i když bych si přál, aby se pár věcí prozkoumalo hlouběji, stále je to zábavná jízda, která naznačuje leccos z toho, co přijde.

80 %

Metro GameCentral

Mimořádně pěkné DLC, které nijak neřeší chyby hlavní hry, ale dokáže zdůraznit její mnohé úspěchy, zejména grafiku.

80 %

God is a Geek

Horizon Forbidden West: Burning Shores nabízí více toho samého s několika novými nápady, ale stále stojí za to si ho zahrát a vypadá nádherně.

80 %

Hobby Consolas

Burning Shores je skvělé rozšíření, které si zamilujete, pokud se vám líbil Horizon Forbidden West, a které slouží jako ukázka toho, čeho je studio Guerrila Games schopné, když tvoří výhradně pro PS5.

80 %

Video Chums

Horizon Forbidden West: Burning Shores rozšiřuje tropické scenérie hlavní hry a do příběhu zavádí přepracovaný Hollywood se solidním množstvím obsahu a vylepšení, což z něj činí dobrou volbu pro prodloužení dobrodružství s Aloy.

78 %

Digital Trends

Horizon Forbidden West: Burning Shores je sice drobné, ale přesto skvělé DLC, které připravuje půdu pro další dobrodružství Aloy.

70 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama