Souhrn recenzí Star Wars: Squadrons
Star Wars: Squadrons Novinka Souhrn recenzí Star Wars: Squadrons

Souhrn recenzí Star Wars: Squadrons

Martin Pritula

Martin Pritula

19
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Další opravdu dobrá Star Wars hra od EA?

Reklama

Dnes vychází nová Star Wars hra od společnosti Electronics Arts, tentokrát s podtitulem Squadrons, a na Metacritic se vyrojily první recenze, které dopadly možná až překvapivě pozitivně, neboť v době psaní tohoto článku si hra vysloužila 78 % pro PS4 verzi a dokonce 81 % ve verzi pro PC. Než dokončíme naši recenzi (zohledňující kromě jiného VR a multiplayer), můžete se podívat na některá ze zahraničních hodnocení:

PCGamesN

Po opravdu dlouhém čekání na nástupce X-Wing a TIE Fighter se zdají být Squadrons trefou do černého.

90 %

IGN Italy

Mimořádně dobrý vstup do série Star Wars. Zkrátka skvělá hra se třemi skvělými herními režimy.

88 %

VG247

Star Wars: Squadrons dělá přesně to, co na co je zaměřena – a dělá to opravdu velmi dobře. Je to zatím nejmenší konzolový Star Wars titul od EA, ale také ten nejlepší. Bitvy občas působí zbytečně zdlouhavě a hře by jednoznačně neuškodila ani trocha toho obsahu navíc – já osobně bych opravdu rád viděl režim deathmatch pro 20 hráčů (nebo více). Tento titul je ve výsledku obtížné skutečně kritizovat, neboť jakožto balíček kampaně a multiplayeru jej mohu snadno doporučit.

80 %

God is a Geek

Star Wars: Squadrons je excelentní letecká střílečka a vítaný návrat ke kořenům této franšízy. Nenajdete zde žádné zbytečnosti, žádná velká negativa...každý kdo kdy snil o pilotování stíhačky ve Star Wars univerzu musí tohle vyzkoušet. A to co nejrychleji!

85 %

GamesRadar+

Star Wars: Squadrons nabízí vzrušující pohled na letecké bitvy odehrávající se v daleké galaxii, které ještě povyšuje funkční příběh, a navíc poskytuje i silný základ pro kvalitní multiplayer.

70 %

Gameblog.fr

Navzdory nedostatku epických sekvencí jsou Star Wars: Squadrons příjemným překvapením. Ať už jste fanouškem Hvězdných válek, nebo ne, máte dobrou šanci si tuto hru užít, což je pro vývojáře z Motive Studios velký úspěch.

70 %

Star Wars: Squadrons si můžete předobjednat na všechny platformy v obchodě Xzone, kde jako dátek dostanete i tématické tričko a DLC bonusy.

Souhrn recenzí Star Wars: Squadrons
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama