Novinka Souhrn z únorové Nintendo Direct: Partner Showcase

Souhrn z únorové Nintendo Direct: Partner Showcase

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Nintendo Switch Switch

Kingdom Come, Xbox hry, několik návratů a překvapení.

Reklama

Dnešní Nintendo Direct: Partner Showcase měla přibližně 23 minut, a jak už název napovídá, zaměřila se na tituly od partnerů Nintenda, které na konzoli v nejbližší době zamíří. V tomto článku si tak shrneme ty nejpodstatnější informace. I přes poměrně nízkou stopáž se na akci ukázalo poměrně dost her, takže málo toho určitě nebude.

Dvě hry od Xboxu míří na Switch

Rozhodně jedno z největších témat, kterému jsme věnovali i samostatný článek. Dvě hry od studia Obsidian, spadající pod Microsoft, dorazí na hybridní konzoli Nintenda. Už zítra to bude Pentiment, na Grounded dojde až 16. dubna.

Kingdom Come: Deliverance – Royal Edition

A velká zpráva ještě specificky pro české hráče. RPG Kingdom Come: Deliverance od studia Warhorse v Royal edici (se všemi DLC) dorazí na Switch 15. března.

Shin Megami Tensei V: Vengeance

Definitivní verze dosud nejnovějšího přírůstku do série Shin Megami Tensei, z níž se odštěpila populární Persona. Nová edice přinese novou kapitolu příběhu i různá vylepšení. Dorazí 21. června a na rozdíl od původní hry nejenom na Switch, ale také všechny ostatní platformy.

Endless Ocean Luminous

Pro fanoušky potápění je tady nový díl ze série Endless Ocean, jejíž dva díly vyšly na konzoli Wii. Třetí hra nese podtitul Luminous a přinese především podporu multiplayeru až pro 30 hráčů. Datum vydání je stanoveno na 2. května.

World of Goo 2

Jak už jsme se dozvěděli před pár měsíci, unikátní puzzle hra World of Goo z roku 2008 dostane pokračování. Nově bylo oznámeno datum vydání – 23. května.

Penny's Big Breakaway

3D plošinovka od vývojářů hry Sonic Mania, která je oznámena už nějakou dobu. Direct ale přinesl poměrně velké překvapení, neboť bylo oznámeno, že hra vychází už dnes. Kromě Switche i na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Star Wars: Battlefront Classic Collection

Kolekce prvních dvou her ze série Star Wars: Battlefront z roku 2004, respektive 2005. Oproti původním verzím přinese nové postavy a mapy. Dorazí 14. března, a to na Switch, PS4 a PS5.

Disney Epic Micky: Rebrushed

Remake adventury/plošinovky z roku 2010, která původně vyšla pro Nintendo Wii. Předělávka má být věrná, slibuje ale samozřejmě moderní grafiku. Vyjde někdy v průběhu letošního roku.

Nové hry pro Nintendo Switch Online

Předplatné Nintendo Switch Online se opět rozšiřuje o další retro tituly. Hráči se už dnes mohou těšit na hry Snake Rattle 'n' Roll (NES), R.C. Pro-Arm (NES), Battletoads in Battlemaniacs (SNES) a Killer Instinct (SNES). Předplatitelé Expansion Packu se mohou těšit ještě na Blast Corps (N64).

Monster Hunter Stories (remaster)

Remasterovaná verze RPG z roku 2016, jež původně vyšlo pro Nintendo 3DS. Dorazí v létě na Switch, PS4 a PC.

Ender Magnolia: Bloom in the Mist

Temná 2D akce, která vyjde na Switch v průběhu letošního roku.

Arrenger: A Role-Puzzling Adventure

Puzzle hra, ve které se svět pohybuje, když se pohybujeme my. Dorazí v létě tohoto roku.

Unicorn Overlord (demo)

Taktické RPG dorazí na Switch, PS4, PS5 a XSX/XSS 8. března, už dnes ale můžete vyzkoušet demoverzi.

South Park: Snow Day!

Sword Art Online: Fractured Daydream

Gundam Breaker 4

Super Monkey Ball Banana Rumble

Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time

Another Crab's Treasure

Pepper Grinder

Pocket Card Jockey: Ride On!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama