Novinka Souhrn ze State of Play

Souhrn ze State of Play

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Resident Evil, Final Fantasy, PSVR2 a spoustu dalšího.

Reklama

Sony letos opět nemá klasickou velkou showcase a v červnu si přichystala "pouze" akci State of Play, která tentokrát měla necelých třicet minut. Týkala se především 3rd party titulů a her pro PSVR2, proto asi málokdo tušil, jak nabitá celá prezentace bude.

Resident Evil 4 Remake

Vše odstartovalo jednou velkou bombou. Dlouho očekávaný remake čtvrtého dílu série Resident Evil byl konečně oficiálně oznámen. Dorazí 24. března 2023 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S, přičemž se má dočkat také obsahu pro PSVR2. Novince jsme věnovali samostatný článek.

Final Fantasy XVI

Ani fanoušci RPG série od Square Enix nemuseli smutnit a konečně se dočkali nové ukázky z šestnáctého dílu Final Fantasy, včetně gameplay záběrů. S trailerem se však pojí také jedna smutná zpráva, protože titul dorazí až v létě 2023, exkluzivně na PlayStation 5.

The Callisto Protocol

Nový horor od Glena Schofielda, tvůrce série Dead Space, a jeho týmu Striking Distance se konečně připomněl v novém traileru, který ukázal záběry přímo ze hry. Titul dorazí ještě letos, konkrétně 2. prosince. Míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. I této novince jsme věnovali samostatný článek.

Street Fighter 6

Slavná série bojovek od Capcomu se dočká šestého dílu, to už víme nějakou dobu. Na State of Play ale došlo na výživný trailer a také ukázku hratelnosti. Hra vyjde v roce 2023.

Marvel's Spider-Man Remastered pro PC

Velmi nečekané oznámení, populární titul od studia Insomniac Games, který byl dosud exkluzivní pro konzole PlayStation, se podívá také na počítače. Stane se tak už 12. srpna tohoto roku. Novince jsme věnovali samostatný článek.

Horizon Call of the Mountain a Horizon Forbidden West

Nová ukázka z chystaného titulu Horizon Call of the Mountain, v němž si zahrajeme za bývalého příslušníka kmene Shadow Carja. Hra míří exkluzivně na PSVR2.

A hráči Horizonu se mohou těšit i z toho, že aktuální díl, s podtitulem Forbidden West, obdržel velký update, který přinesl mimo jiné režim New Game+.

PSVR2

Resident Evil Village

Osmý díl slavné série obdrží podporu pro headset PlayStation VR2. Vypadá to, že hra bude ve virtuální realitě hratelná kompletně, stejně jako sedmička. I o této novince jsme psali v samostatném článku.

No Man's Sky

Zpočátku kontroverzní, ale dnes populární a nepřetržitě podporovaný titul, v němž se vydáme na vzdálené planety. I hra od studia Hello Games obdrží podporu pro PSVR2.

Nová ukázka z pokračování Walking Dead pro VR.

Stray

Hra s kočkou v hlavní roli se po delší době představila v nové ukázce a dostala také datum vydání, jež je stanoveno na 19. července tohoto roku. Titul míří na PC, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Tunic

Oblíbená indie hra dostane verzi pro PS4 a PS5, dorazí 27. září tohoto roku.

Eternights

Rollerdrome

Season: A letter to the future.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama