Souhrn ze Summer Game Fest Live
Novinka Souhrn ze Summer Game Fest Live

Souhrn ze Summer Game Fest Live

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Od Vetřelců po The Last of Us.

Reklama

Které hry se ukázaly na úvodní akci Summer Game Festu? Viděli jsme hodně gameplaye i nečekaná (a některá očekávaná) odhalení.

The Last of Us

Neil Druckman z Naughty Dog sice lákal na samostatný multiplayerový The Last of Us titul... Mluvil taky o HBO seriálu podle The Last of Us... Přišli herci, kteří pracovali na hře a objeví se i v seriálové adaptaci... Viděli jsme obrázek ze seriálu... Ale nakonec odhalil remake, o kterém jsme už mohli dnes číst díky – nebo snad kvůli – uniklému traileru. Napsali jsme samostatný text.

Aliens: Dark Descent

Vetřelci se dočkají další hry od Focusu. Izometrické akci jsme věnovali samostatnou zprávu.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Vývojáři z Infinity Ward si pro nás připravili gameplay z nového Call of Duty. Lákají na známé i zcela nové postavy. O novince jsme napsali samostatnou zprávu. Hra vyjde 28. října. Autoři lákají na předobjednávky a otevřenou betu.

Callisto Protocol

Viděli jsme nový trailer, který měl připravit sám Glen Schofield s důrazem na brutální výjevy. Šéf studia Striking Distance a duchovní otec Dead Space se sám na pódiu objevil a uvedl také gameplay ukázku. Chystanému sci-fi hororu jsme věnovali samostatnou novinku.

Layers of Fears

Bloober Team se vrací ke značce, která jej proslavila. Už na začátku příštího roku vydá třetí díl známého hororu. Napsali jsme samostatnou zprávu.

Fort Solis

Zbrusu nové sci-fi láká na známá jména, přímo na pódiu se ukázal Troy Baker a Roger Clark. Fallen Leaf je nové evropské studio, hra má mít ovšem vysoké produkční hodnoty. Herci přirovnávají titul třeba k Dead Space, má jít o průzkum, akci a příběh. Hře jsme věnovali zprávu.

Routine

Další sci-fi připomínající třeba Dead Space. Tohle bylo ale oznámeno už před deseti lety. Nicméně stále vzniká a my jsme viděli krátký gameplay trailer. Vydali jsme podrobnější zprávu.

Marvel's Midnight Suns

Marvel od Firaxis. Strategie, která je trochu jako XCOM a vlastně ani tolik ne, se znovu připomíná trailerem, láká na Spider-Mana, Hulka nebo Doctora Strange. I o taktické tahovce jsme psali zvlášť.

Humankind

4X strategie zamíří na konzole. Autoři připravili taky trailer na DLC, které nás vezme do latinské Ameriky. Podrobnosti najdete v samostatném textu.

Flashback 2

Pokračování známé plošinovky dorazí ještě letos v zimě.

Cuphead: The Delicious Last Course

DLC do oblíbené hardcore plošinovky dorazí 30. června. Napsali jsme krátkou zprávu.

Street Fighter 6

Po traileru na State of Play nám Capcom představil přepracované postavy v chystaném pokračování kultovní bojovky.

Highwater

Adventura a taky trochu strategie ze světa sužovaného ekologickou katastrofou. Hra s enviromentálním poselstvím od Demagog Studio.

Witchfire

Brzo se dočkáme early accesu exkluzivně na Epic Games Store. O nové ukázce jsme psali zvlášť.

Metal Hellsinger

I metalové hudební akci jsme věnovali vlastní zprávu. Hlavně pak tomu, že vyšlo demo, které si můžete zahrát už teď. Datum vydání je stanovené na 15. září.

Gotham Knights

I o hře ze světa DC píšeme v novince.

Stormgate

Stormgate je nová RTS značka od studia Frost Giant. Vývojáři zvou do bety.

American Arcadia

Warhammer 40,000: Darktide

I hru ze sci-fi odnože značky Warhammer jsme pokryli několika vlastními odstavci.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Neon White

Akční řežba vychází už 16. června.

Midnight Fight Express

Hra vychází 23. srpna a demo bude dostupné v rámci Steam Next Festu.

Goat Simulator 3

Kdo si nemyslel, že jde o Dead Island? Goat Simulator přeskočil celý jeden díl a přichází rovnou s pokračováním s číslovkou 3.

Dále jsme viděli...

Honkai: Star Rail a Zenless Zone Zero (o kterém jsme nedávno psali), obojí od čínských vývojářů z miHoYo, kteří mají na kontě populární Genshin Impact. Připomněl se survival Nightingale, zhlédli jsme ukázku z One Piece Odyssey nebo oznámení Souls Hackers 2. Představil se i přídavek Warframe: The Duviri Paradox a znovu jsme se podívali na zítra vycházející The Quarry. Saints Row ukázalo mód na tvorbu postav Boss Factory, o kterém si můžete přečíst v samostatné novince. Za zmínku stojí i trailer na film Black Adam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama